BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır'da uyarıcı madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında başlatılan operasyon sürüyor.

Abone ol

DİYARBAKIR'ın Lice ilçesine bağlı Bağlan köyü arazisinde terör amaçlı uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında başlatılan operasyon sürüyor.

Lice ilçesine bağlı Bağlan köyü arazisinde terör amaçlı uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında başlatılan operasyon sürüyor.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sevk ve idaresinde, Lice ilçesinin Bağlan köyü arazisinde terör amaçlı uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik olarak saat 03.00'de operasyon başlatıldığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce kırsal alanda suç unsurlarına yönelik yapılan istihbari çalışma sonucunda belirtilen bölgelerde esrarın depolandığının tespit edildiği kaydedilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Operasyonda, İl Jandarma Komutanlığının sevk ve idaresinde 25 tim ile güvenlik tedbirlerini içeren çember oluşturulmuş, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ve narkotik timler ve adli jandarma ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri vasıtasıyla depolanmış esrar maddelerinin tespit ve ele geçirilmesi faaliyeti başlamıştır. Operasyon ile ilgili adli işlemler Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen yetkiler kapsamında yürütülmektedir."