BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da polislere silahlı saldırı

Diyarbakır'dan gelen son dakika haberlere göre polise silahlı saldırı düzenlendi. Çorbacıda oturan polis memurlarına ateş açıldı.

Abone ol

Diyarbakır’da bir lokantada çorba içen polislere, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda, 3 polis, bir vatandaş yaralandı.  Bir ay önce askerden gelen ve çorbacıda garsonluk yapmaya başlayan Şeyhmus Sanır hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ofis semti Akkoyunlu Sokak'ta bir lokantada çorba içen polislere teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ÇORBACIYI TARADILAR

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Akkoyunlu 3’üncü Sokak'ta meydana geldi. Gece devriye görevi yürüten 3 polis, sabah saatlerinde burada bulunan çorbacıya geldi. Siparişlerini vererek, bekleyen polislere, bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

corba.jpg

Saldırıda, polislerin yanı sıra kendilerine servis yapan bir lokanta çalışanı yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan, durumu ağır olan lokanta çalışanı Şeyhmus Tanış hayatını kaybetti.

dükkan.jpg

Saldırının ardından gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi oluşturarak, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis, kaçan teröristlerin yakalanması için de operasyon başlattı.

BİR AY ÖNCE ASKERDEN GELMİŞTİ

Saldırıda yaralanan ve çorbacıda çalışan 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Lokanta sahibi Recep Ölmez, yaptığı açıklamada, Sanır'ın yeğeni olduğunu, bir ay önce askerden geldiğini ve lokantada garsonluk yaptığını söyledi.

"Polis memurları lokantada yemek yerken silahla tarandılar şeklinde bilgi geldi. Masaya servis yapan yeğenimin başına iki kurşun isabet etmiş" diyen Ölmez, hastaneye kaldırılan Sanır'ın hayatını kaybettiğini öğrendiklerini belirtti.

 saldiri.20150911101701.jpg

sal.20150911102439.jpg