BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da bir hain saldırı daha!

Diyarbakır'da PKK'ya yönelik operasyonda 2 polis şehit oldu, 3 polis ise yaralandı. Teröristlerin yakalanması için sürdürülen operasyonda öğle saatlerinde bir saldırı daha gerçekleşti, 3 polis yaralandı.

Abone ol
Diyarbakır'dan art arda saldırı haberleri geliyor! PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda, teröristler polise roketatarlı saldırı düzerledi. Hain saldırıda 2 polis şehit düşerken 3 polis ise yaralandı. Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Diyarbakır'da bir saldırı haberi de öğle saatlerinde geldi. Sur ilçesindeki saldırıda 3 polis yaralandı.

Merkez Sur İlçesi'ne bağlı Hasırlı Mahallesi'nde YDG-H'li Grubun kazdığı hendekleri kapatmak için dün çok sayıda polis ekibi ile başlatılan operasyon devam ederken, bugün saat 05.00 sıralarında polis ekibine rokatatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 2 polis şehit oldu, 3'ü yaralandı.
 
Bölgede hava destekli başlatılan operasyon başlatılırken mahalle sakinlerinden sokağa çıkmamaları istendi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Mahalleden zaman zaman silah ve bomba seslerinin geldiği belirtildi. 

diyarbakir-sehit.20150906190713.jpg 
 
ŞEHİT POLİSLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Saldırıda şehit olan polis memurlarının Diyarbakır Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy olduğu belirtildi.
 
BİR SALDIRI DAHA: 3 POLİS YARALI

Sur İlçesi’nde operasyonun devam ederken, saat 12.30 sıralarında Fatihpaşa Mahallesi Yıkıkkaya Sokak’ta polislere ateş açıldı. Saldırıda 3 polis yaralandı.
 
Bu arada olaylar sırasında yaralanan 4 kişi de hastaneye kaldırıldı. Bu kişilerden 2’si hastaneye ambulanslarla, 2 yaralı da özel araçlarla getirildi.