BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Diyanete şeytanlı eleştiri!

4 kadın dün akşam gündemi değerlendirdi. Diyanetten girdiler, Hayrünnisa Hanım'dan çıktılar. Sözlerini hiç esergemediler. Bakın neler söylediler?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

4 kadın dün akşam yine gündeme ilişkin yorum yaptılar. Diyanetten girdiler, Hayrünnisa Hanım'dan çıktılar... Hatta en son söz Sezerlere bile geldi...

Haydi Gel Bizimle Ol programının sunucuları Müjde Ar, Çiğdem Anad, Aysun Kayacı ve Pınar Kür'ün ilk gündemi Diyanet'in "flört zina, kadının parfüm sürmesi edepsizlik, çalışması sakıncalı..." sözleri oldu. Hepsi de bu sözlere karşıydı. Ama onlar adına Müjde Ar konuştu.

İŞİ OLMAYAN ŞEYTAN KIÇINI AVUÇLAR

"Diyanet'in bu sözleri neden söylediğin anlamıyorum" diye başladı söze ve bir daha da durmak bilmedi: "Niye konuşuyorsun? İşi olmayan şeytan kıçını tartarmış! Diyanete göre çağdaş yaşamak hep günah!..."

BENİM VERGİLERİMLE OTURUYORSUN

Ar'ın kızdığı başka bir konu daha vardı: "Benim vergilerimle orada oturuyorsun, sonra da böyle konuşuyorsun. Hadi Diyanet söyledi diyelim... Ardından hükümetten çıt yok..." diye anlattı bu kızgınlığını da...

HAYRÜNNİSA HANIM ŞATAFATI SEVİYOR

Çiğdem Anad ise "Diyanet'in sadece zina konusunda fetvaları yok. Mesela şatafatla da ilgili fetvaları var. Bunu da yasaklıyor Diyanet. Mesela Cumhurbaşkanımızın eşi Hayrünnisa Hanım şatafatı, gösterişi seviyor. Ama kimse onu görmüyor. Şimdi de Dolmabahçe'deki tarihi eserleri istiyor" diye sözü Hayrünnisa Hanım'a getirdi.

O BİR AHİR ZAMAN SULTANI

"Alacak tabii" diye atıldı Pınar Kür. "O bir ahir zaman sultanı. Sana kalmamış onu eleştirmek" diye devam etti. Tabii ki ironi yapıyordu. Hayrrünnisa Hanım'ı olumlamak için konuşmuyordu. Kür söyle devam etti: "O da seçilmiş bir padişahın karısı, tabii ki istediğini yapacak..."

SEZERLERE DE ELEŞTİRİ

Bir ara söz eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer'e geldi. Bu gece Müjde Ar'ın hışmından kimse kurtulacak gibi görülmüyordu. "Onlar da bir tuhaftı. Gidip kuyruğa giriyorlardı" diye içindekileri döktü...