BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.402,46
HABER /  GÜNCEL

Divan başkanı seçildi

Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası bazı milletvekillerinin talepleri üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılmasına karar veril...

Abone ol

Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası bazı milletvekillerinin talepleri üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılmasına karar verilen CHP 18. Olağanüstü Kurultayı başladı.
ATO Congresium’da gerçekleşen kurultayın yapılacağı salona ilk gelen genel başkan adayı olan Muharrem İnce oldu. İnce, salona kendisini destekleyenlerin attığı sloganlar eşliğinde girdi. Mustafa Sarıgül ise kurultayın yapılacağı salona girişinde "El ele kol kola omuz omuza" sloganları eşliğinde coşkuyla karşılandı. Kurultayın gerçekleşeceği salona en son gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu, salonda "Başbakan Kemal" sloganları ile karşılandı. İnce ile Kılıçdaroğlu birbirleriyle tokalaşarak yan yana oturdular.
Öte yandan kurultaya onu konuğu olarak Soma’da, Uludere’de ve Gezi olaylarında hayatını kaybedenlerin yakınları da katıldı. CHP’nin 18. kurultayında divan üyelerinin seçimine geçildi. Divan başkanlığına CHP Grup Başkanvekili Engin Altay seçildi.
(İHA)