BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Diriliş Ertuğrul 89. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul dizisi 89. yeni bölümüyle 31 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı TRT 1'de olacak. Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 31 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı TRT 1'de...

Diriliş Ertuğrul 88. son bölümde: Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul ve alplarını büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul ve alpları büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul ve alpları Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır?

Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır?

Sultan Aleaddin, Ebu Mansur adıyla Kayı Obası'na gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konya'dan Kayı Obası'na tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

Sitene Ekle