BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.493,90
MEDYA

Hakan Hatipoğlu'dan bomba Survivor tahmini!

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtını şimdiye kadar hep bildi. Hakan Hatipoğlu yine tahminlerini açıkladı. Survivor SMS birincisi kim olur bu hafta elenen kim olacak?

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü yapılan büyük oylama sonucu Adem Kılıççı'nın zirvede yer alacağını, elenecek ilk yarışmacının ise Gökhan Gözükan olacağını iddia etti.

Bugüne kadarki tahminlerinin hepsini tutturan Hakan Hatipoğlu kehanetlerini şöyle sıraladı;-"Bundan sonra bir gönüllülerden, bir ünlülerden şeklinde gidecektir. Çok acayip günler bizi bekliyor. Kendi matematiğine göre; son sırada Gökhan yer alır. Herhangi çıkacağı bir potada eleneceğini düşünüyorum.

-8'inci sırada Sabriye, 7'de Berna Keklikler yer alır. 6'ıncı sırada Furkan olur, ama Kıbrıs ihtimali de bulunuyor. Çünkü arkadaşları onu yazmayabilir. 5'te Elif olacaktır. Ogeday, Serhat, İlhan ve Adem'den daha iyi SMS alacağını sanmıyorum. 4'üncü sıraya Serhat'ı yazdım. 3'te ise Ogeday'ın olduğunu düşünüyorum".

-Adem ve İlhan ortaya ciddi karakter koydular. Bence Sema dışında Kıbrıs'ı garantileyen iki isim oldular. Beşiktaş'ın şampiyonluğu da İlhan Mansız'a katkı sağlayacaktır. Bu nedenle ikincilik koltuğunda İlhan oturur. Özellikle Survivor'ın ilk 3 ayında sergilediği tavırla Adem'in bu SMS'te lider olacağını düşünüyorum" .

Sitene Ekle