BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Mülteci vatandaşa yapılan akılalmaz tehdit!

Bir otomobilin içerisinde çekilen görüntüler sosyal medyada çok konuşuluyor. Videoda, mülteci vatandaşın cebindeki 20 liraya göz diken vicdansız adam onu öldürmekle tehdit ediyor

Mülteci vatandaşa bir otomobilin içerisinde yapılan ölüm tehdidi sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi. Görüntülerde, aracın ön koltuğuna oturmuş mülteci vatandaşın sürücü ile diyalogları yer alıyor. Sürücü yanındaki mülteci vatandaşa önce adını soruyor. Aldığı cevap karşısında mülteci vatandaşı yalan söylemekle suçluyor.

"Senİ şimdi nasıl öldüreyim?"

"Seni şimdi nasıl öldüreyim?" diye soran sürücü, "Sen benim ülkemde ne arıyorsun?" diye sorularına devam ediyor. Mahçup şekilde cevap veren mülteci adam, kendi ülkesinde iş olmadığı için buraya çalışmaya geldiğini söylüyor.

"20 TL'yi ver, seni öldürmeyeyim!"

"20 TL verirsen seni öldürmem" diye tehdit etmeye devam eden sürücü, parayı alması karşılığında serbest kalacağını söylüyor. Tüm bu yaşananları videoya alan sürücü bir süre sonra kaydı durduruyor.

Sosyal medyaya yüklenen video kısa sürede çok paylaşılanlar arasında girerken videodaki sürücü eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sitene Ekle
Etiketler