BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.296,55
GÜNCEL

Sedat Şahin ve iki adamı tutuklandı

Polisin 17 Mayıs 2017'de İstanbul Beykoz' da düzenlediği operasyonla yakaladığı organize çete lideri Sedat Şahin iki adamı çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Operasyonda ele geçirilen silahlar basına gösterildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 17 Mayıs’ta Beykoz’da bir villaya düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Sedat Şahin ile Halis K. ve Tahir Ç. zırhlı araçla geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye götürüldü. Soruşturmayı yürüten savcılık Şahin ve beraberindekilerin ayrıca ifadelerini almadan tutuklama istemiyle mahkemeye sevketti.

Vatan Caddesi’nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde 14 günde işlemleri tamamlanan Sedat Şahin, Halis K. ve Tahir Ç. yoğun güvenlik önlemleriyle emniyet otoparkından çıkartıldı. Mavi takım elbise giydiği ve kravat taktığı görülen Şahin, polis ekipleri eşliğinde zırhlı polis aracına bindirildi. Sedat Şahin, Halis K. ve Tahir Ç. emniyetten polis eskortu ile yoğun güvenlik önlemleri altında Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcılık Şahin ve beraberindekilerin ayrıca ifadelerini almadan tutuklama talebiyle mahkemeye sevketti. Sedat Şahin ve iki adamı çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Sitene Ekle