BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Dikkat sahada çete var!

Maç bitti ama, tartışması bitmedi... Yaşanan olaylarla ilgili yeni ve sarsıcı bir iddia daha gündeme düştü. DHA Spor Sorumlusu Faik Gürses, korkunç iddialarda bulundu

Abone ol

Maç bitti ama, tartışması bitmedi... Yaşanan olaylarla ilgili yeni ve sarsıcı bir iddia daha gündeme düştü. DHA Spor Sorumlusu Faik Gürses, üç çalışanlarının koridorda saldırıya uğradığını ve çektikleri olay görüntülerine el konulduğunu söyledi.

GÖREVLİ KARTLARI VAR
Saldırganlarda, her yere girmelerini sağlayan akreditasyon kartları vardı... İsimleri Yaşar Aydın ve Ali Kıratlı. Bu iki isim, Milli Takımlar Sorumlusu Davut Dişli'nin Fenerbahçe'de yönetici olduğu dönemde, kaleci Rüştü'nün dövülmesine de karışmıştı...

ÇETE LİDERİ BAĞLANTISI
Güvenlik kameralarında Aydın ve Kıratlı'nın İsviçreli futbolculara soyunma odasına giderken saldırdığı da tespit edildi. Polis iki kişiyi arıyor. Bu kişiler bir çete liderine yakınlıkları ile tanınıyor. Davut Dişli'nin çete lideriyle yaptığı telefon konuşması basına yansımıştı.

Başımız belada

Blatter'in çirkin açıklamaları her kesimden haklı tepkiyi gördü ama madalyonun bir de ters yüzü var. 'Sahadaki görevliler arasında iki sabıkalı vardı' iddiası ortalığı karıştıracak.

Sabıkalı görevliler
Türkiye-İsviçre maçının ardından satır aralarında kalan ancak dün yeniden ortaya atılan bir iddia dudak uçuklatan cinsten. Maçın ardından koridor girişinde görüntü almaya çalışan DHA muhabiri Ali Aydın ve kameramanlar Serhan Türk ile Hakan Tahran'ın, 2 kişi tarafından darp edildiği öne sürüldü. DHA Spor Sorumlusu Faik Gürses, olayları şöyle anlattı: "Saha içinde kırmızı akreditasyon kartı ile (Bu kart ile her yere girilebilir) bulunan Yaşar Aydın ile Ali Kıratlı, DHA görevlilerinin hem kasetlerine hem de kameralarına el koydu." İsimleri Rüştü'ye saldırı olaylarında da geçen iki şahsın yabancı TV muhabirlerinin de görüntü almasını engellediği öne sürülüyor. Yaşar Aydın'ın Bern'deki İsviçre-Türkiye maçına geldiği de biliniyor. Diğer bir iddia da bu isimlerin koridorda görüntü alan TFF yetkili kameramanını bile engellediği yönünde.

RESMİ LİSTEDE YOKLAR!
Faik Gürses, muhabiri ve kameramanlarından aldığı bilgiler ışığında Yaşar Aydın ve Ali Kıratlı hakkında şikayetçi olduklarını söyledi. Üst düzey bir Federasyon yetkilisi ise ismi geçen şahısların sahada olduklarını duyduklarını ancak bu isimlerin akreditasyon listesinde yer almadığını ifade etti. Bir diğer yetkili ise bu iki ismin de 'temiz kağıdı' aldığını ifade etti.

SABAH