BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Didem Ceran olay görüntüleri kimdir bu kız Survivor'da...

Didem Ceren Survivor eski yarışmacısı. Didem Ceran vajina beyazlatma görüntüleri ile olay yarattı. Peki kimdir Didem Ceran Survivor görüntüleri nasıldı?

Abone ol

Vajina beyazlatma görüntüleri ile skandala imza atan Didem Ceran kimdir ve Didem Ceren Survivor'da nasıldı?

Bir dönem Survivor'da boy gösteren, yarışmadan elendikten sonra skandalları ile zaman zaman magazin bültenlerinde boy gösteren Didem Ceran, bugün kolay kolay hafızalardan silinmeyecek yeni bir skandala daha imzasını attı!

SKANDAL GÖRÜNTÜLER
didem ceran kimdir vajina görüntüleri didem cerenKendi instagram hesabından paylaştığı 'gereksiz' videolar ile sık sık eleştririlen Didem Ceran'ın bu seferki bel altı skandalı ise vajina beyazlatma operasyonu yapılan bir klinikte gerçekleşiyor. Bu kadar olmaz dedirten ve sosyal medyayı ayağa kaldıran bu 'iğrenç' video büyük tepki topladı.

DİDEM CERAN KİMDİR?

Didem Ceren ya da gerçek soyadı ile Didem Ceran Survivor öncesinde dansözlük yapıyordu. 29 yaşında olan Didem Ceran aslen Adanalı. Daha önce soyadını Kılıç yaparak 2006 yılında oryantal star yarışmasına katılmış.

Kendini piyasaya reklamcı ve oyuncu olarak tanıtan Didem Ceran Survivor adasından kısa sürede agresifliği ve kavgaları sebebiyle elenmişti.


Didem Ceran instagram hesabında da takipçilerinin dikkatini çekmek için sık sık oryantaj yapıyor.