BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  DÜNYA

Devlet Başkanından garip açıklama 'Klon değilim'

POLONYA'daki Nijeryalılarda buluşan Nijerya Devlet Başkanı Muhammadu Buhari, ziyaret sonrası garip açıkalamalar yaptı. Twitter'den paylaşım yapan Buhari, klonlanmadığını ifade ederek "Sizin temin ederim, bu gerçek benim" dedi.

Abone ol

NİJERYA Devlet Başkanı Muhammadu Buhari, Polonya'ya yaptığı ziyaretin ardından bir dizi garip açıklamalarda bulundu.

Buhari, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda öldüğü ve yerine bir klonunun getirildiği yönündeki iddiaları yalanladı. Buhari bu iddialar için 'cahilce dedikodular' dedi.

Buhari, "Polonya'daki Nijeryalılarla buluşmamda gelen sorulardan biri klonlanıp klonlanmadığıma ilişkindi. Cahilce dedikodular sürpriz değil. Geçen yıl tedavideyken, çok sayıda kişi ölmemi dilemişti" ifadelerini kullandı.

Buhari, "Sizi temin ederim; bu gerçek benim. Yakında 76. doğum günü kutlayacağım ve daha güçlü olacağım" dedi. Söylentiyi yayanları cahil ve inançsız olarak niteleyen Buhari, "Gündeme gelen bir başka konu da benim klonlanmış olmamdı. Bu cahilce söylenti de beni şaşırtmadı" şeklinde konuştu. 

Başkanlık Sözcüsü Garba Shehu da Facebook'tan Buhari'nin hayatta olduğunu belirtti ve konferansta yaptığı açıklamayı paylaştı.

<iframe src="https://www.internethaber.com/video-embed/1923972" style="border:0; width: 700px; height: 520px"></iframe>