BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Devlet Bahçeli: Yeni bir kargaşa için pusuda bekliyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Osmaniye’de düzenlenen mitingte gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "ABD Başkanı'nın Golan Tepeleri'ni sözde İsrail toprağı olarak tanıyan çürük imzası, terör örgütlerine verdiği köhne desteği, ekonomik abluka ve saldırıları tahrik eden karanlık husumeti, Türkiye'nin nasıl bir kuşatma altında olduğunu açıkça göstermektedir." dedi.

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü;

'Yeni bir kargaşa için pusuda bekliyorlar'

'Cumhurbaşkanlığı Sistemini boğmayı amaçlıyorlar' "CHP, İP, HDP, SP, ÖDP, PKK, FETÖ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini boğmayı amaçlıyor. Olur da 31 Mart'tan başarıyla çıkarlarsa yeni bir sistem krizi, yeni bir rejim bunalımı, yeni bir siyasi kargaşa için pusuda bekliyorlar, el ovuşturuyorlar" 

'Teslim alamayacaklar'

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin ''Bir yanda döviz saldırıları, kur oyunları, ekonomik terör yanında patlıcan, soğan, patates bahanesiyle Türkiye'nin altını oyma hevesleri... Bir yanda zillet, diğer yanda millet. Bir yanda bela, diğer yanda beka. Türkiye'yi teslim alamayacaklar. ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan  yeni anket
Foto Galeri Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan yeni anket Galeriye Gözat