BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.431,95
HABER /  GÜNCEL

Dev maçın ilk yarısında iki gol

2014 Dünya Kupası karşılaşmasında İspanya ile Hollanda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. <br/>Fonte Nova ...

Abone ol

2014 Dünya Kupası karşılaşmasında İspanya ile Hollanda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.
Fonte Nova Arena’da oynanan karşılaşma iki takımın da bulduğu pozisyonlarla başladı. Ardından Sneijder ile gol pozisyonu yakalayan Hollanda bunu değerlendiremeyince skorda değişiklik olmadı. Maçtaki ilk gol ise 26. dakikada penaltıdan geldi. Ceza sahası içinde Vrij’in müdahalesi sonrası Diego Costa’nın yerde kalması sonucu hakem Nicola Rizzoli penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına geçen Xabi Alonso meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve İspanya 1-0 öne geçti. 42. dakikada ise İspnaya 2. gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan David Silva’nın aşırtma vuruşunu kaleci Casillas son anda topu kornere çeldi.
Hollanda beraberliği 44. dakikada yakaladı. Sol kanattan Blind’in ceza sahasına doğru yaptığı uzun ortada Robin van Persie’nin uçarak yaptığı kafa vuruşunda top ağlara gitti. İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.
(İHA)