BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Dere taştı sel onlar için felaket getirdi

Ataşehir’de şiddetli yağış nedeniyle Kurbağalı Dere taştı. Sokaklar ve evlerin giriş katları su altında kalırken, sel nedeniyle bazı vatanda...

Abone ol

Ataşehir’de şiddetli yağış nedeniyle Kurbağalı Dere taştı. Sokaklar ve evlerin giriş katları su altında kalırken, sel nedeniyle bazı vatandaşlar çatıda mahsur kaldı.
Ataşehir’de aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Şiddetli yağış nedeniyle Kurbağalı Dere taştı. Taşan dere evleri ve sokakları su altında bıraktı. Oluşan sel nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinin çatısında mahsur kaldı. Yollar adeta dereyi andırırken, 3059 Sokak’ta bulunan onlarca evin giriş katını su bastı. Bazı vatandaşlar kazma ile rögarları açmaya çalıştı. Evleri su altında kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

EYÜP’TE BAZI CADDE VE İŞYERLERİNİ SU BASTI
Eyüp’te şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve işyerlerini su bastı. Rögar kapakları ve tahliye borularının tıkanması nedeniyle araçlar ilerlemekte zorlanırken, işyerlerini su basan bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
İstanbul’da aniden bastıran şiddetli yağış nedeniyle birçok cadde ve işyerini su bastı. Eyüp Silahtarağa Caddesi üzerinde rögar kapaklarının ve tahliye borularının tıkanması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Şiddetli yağış nedeniyle caddeler göle dönerken, bazı işyerlerini de su bastı. İşyerlerini su basan vatandaşlar duruma tepki gösterirken, tıkanan rögar kapaklarının ve tahliye borularının açılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri kazma ve küreklerle çalışma başlattı.
Öte yandan, çevredeki vatandaşlar ve sürücüler caddeyi cep telefonlarıyla görüntülerken, İETT otobüslerindeki vatandaşlar da durumu şaşkınlıkla izledi. Caddeyi su basması nedeniyle bazı motosiklet sürücüleri ise yol yerine kaldırımdan gitmeyi tercih etti. Yolların göle dönmesi üzerine tahliye borularını açmak için caddeye dozer gönderildi. Dozer kepçesinin yardımıyla tahliye borularını kırarak, giderleri açtı.
(İHA)