BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Derbide yabancı madde yağdı

Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe arasında oynana maçta gergin anlar yaşandı

Abone ol

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde Fenerbahçeli taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle maça ara verilmek zorunda kalındı.

Galatasaray Medical Park'ın 57-48 önde olduğu ve mola aldığı anda tribünlerden bir anda yabancı maddeler atılmaya başlanırken, özellikle sarı-kırmızılı oyuncuların olduğu bölüme atılan maddeler nedeniyle sporcular zor anlar yaşadı. Galatasaray Medical Park oyuncularının bir kısmı soyunma odasına gitmek için içeri kaçarlarken, teknik heyetin uyarıları üzerine bu oyuncular tekrar geri gelerek ortamın yatışmasını bekledi. Hakemlerin soyunma odasına gitmelerinin ardından salonda uyarı anonsları yapılarak, tekrarlanması halinde salonun boşaltılacağı duyuruldu. Yaşananlar nedeniyle verilen aranın ardından tekrar maça dönülmesi yaklaşık 20 dakika sürdü.

Öte yandan, atılan yabancı maddelerden basın mensupları da etkilendi ve bazı gazetecilerin bilgisayarları hasar gördü. Ayrıca, maçın sona ermesinin ardından da sahaya yabancı maddeler ve sis bombaları atıldı. -Salon sigara dumanına boğuldu- Kapalı mekanlarda ve özellikle spor alanlardaki sigara yasağına rağmen, derbi maçın devre arasında Sinan Erdem Spor Salonu yoğun bir dumanla kaplandı. Karşılaşmanın ilk yarısının bitmesinin ardından çok sayıda taraftarın salon içinde sigara içmesi dikkat çekerken, 15 bine yakın izleyicinin yer aldığı salonda sigara dumanından nefes almakta güçlük çekildi.