BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  GÜNCEL

Depremde tek yaralanan bir Türk

Gurcistan'da geçen pazar günü meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde bir tek kişi yaralandı.

Abone ol

Gürcistan’da meydana gelen 5,5 şiddetindeki depremde tek yaralanan, depremden korkup kaçmak isterken ayağını kıran Rizeli Kadir Kuş (24) oldu.

İki gün önce Gürcistan açıklarında meydana gelen 5.5 şiddettindeki depremin can kaybına yol açmadığı duyurulmuştu. Depremde yaralanan tek kişinin ise Rizeli Kadir Kuş olduğu öğrenildi.

Batum’da bir inşaatta çalışan Kuş, deprem olduğu sırada kaçmak isterken düşerek ayağını kırdı. Batum’da ki bir hastanede ilk müdahalesi yapılan Kuş, yurda dönerek Rize’de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ayağı alçıya alınan Kuş önümüzdeki günlerde ameliyat edilecek.

Kuş yaptığı açıklamada, “Deprem olduğu sırada inşaatın iskelesindeydim. İlk kez bir depreme şahit odum. Çok korktum. Bu yüzden bulunduğum bloktan diğerine atlamaya çalışırken düşüp ayağımı incittik. Kemikte çatlaklar var. Önümüzdeki günlerde ameliyat edileceğim. Ayağıma ilk müdahale Batum’da yapıldı. Depremden kaynaklı benden başka yaralı bulunmuyordu” dedi.