BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizlispor ilk maçına hazır

Denizlispor, Bank Asya 1. Lig'deki ilk maçında oynayacağı Güngören Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

Süper Lig'de 11 sezon mücadele ettikten sonra geçen yıl Bank Asya 1. Lig'e düşen Denizlispor, sezonun ilk maçında yarın akşam ligin yeni ekibi Güngören Belediyespor'u konuk edecek.

Bank Asya 1. Lig ilk haftasının kapanış maçında Denizli Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Yeşil siyahlı ekipte tek hedef galibiyet.

Sezona Mehmet Özsoy başkanlığındaki yeni yönetim ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile başlayan Denizlispor'da, geçen sezon sakatlanan Güray dışında eksik bulunmuyor.

İzzet'in ise tamamen iyileştiği ve oynayabileceği belirtilirken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu lige galibiyet ve moralle başlamak istediklerini söyledi. Güngören Belediyespor maçını kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını ve tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, "Kendi sahamızda oynayacağımız ligin ilk maçında puan kaybetmek istemiyoruz. Eksiklerimizin olduğunu biliyoruz ancak bu mazeret olamaz. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ise yeniden Süper Lig'e çıkmak için yola çıktıklarını belirterek, "Lig çok uzun bir maraton. Bu zorlu maratonun sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz. Lige başlangıç çok önemli. Güngören Belediyespor maçını kazanırsak önümüzdeki maçlara daha moralli çıkarız. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak biz hazırız. Taraftarlarımızın Güngören Belediyespor maçında tribünleri doldurarak destek vermesini istiyoruz" dedi.