BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.446,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizli'de belediyeden trafik çalışması

Denizli Belediyesi trafikte de kent bütünlüğünün sağlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Abone ol

Denizli Belediyesi trafikte de kent bütünlüğünün sağlanması için çalışmalarına devam ederken, geçen yıl belediye mücavir alanına dahil olan çevre beldelerde trafik yön bilgi levhaları konulmaya başladı.

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kavşaklara yerleştirilen yön bilgi levhaları ile sürücülerin gidecekleri yere kolayca ulaşmasını ve trafik akışının rahatlaması amacıyla yön bilgi levhaları koymaya başladı. Şu ana kadar 24 kavşağa 253 trafik yön bilgi levhası yerleştirdiğini belirten Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, "Geçtiğimiz yıl Denizli Belediyesi'ne yeni bağlanan beldelerde yaptığımız incelemeler sonucu buralarda trafik yön bilgi levhaları olmadığını tespit ettik” dedi.

Trafikte kent bütünlüğünü sağlamayı hedeflediklerini belirten Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Bu sebeple bu bölgelerde bulunan 24 kavşağa 72 direkte 253 trafik yön bilgi levhası yerleştirdik. Böylece sürücülerin özellikle şehir dışından gelen misafirlerimizin gidecekleri yerlere rahat ulaşımlarını sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.