BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Deniz ulaşımına sis engeli

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde bastıran sis, deniz ulaşımını felç etti. Boğaz’da sis nedeniyle vapur kazası yaşanırken, İDO, şehir ha...

Abone ol

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde bastıran sis, deniz ulaşımını felç etti. Boğaz’da sis nedeniyle vapur kazası yaşanırken, İDO, şehir hatları ve özel tur şirketleri seferlerini iptal etti.

İstanbul’da sabah saatlerinde aniden bastıran sis, deniz ulaşımında zor anlar yaşanmasına neden oldu. Adalar seferi yapan bir tur teknesi ile Kadıköy - Eminönü seferini yapan şehir hatları vapuru, sis nedeniyle çarpıştı. Boğazda etkisini gösteren sis, vapur seferlerini de iptal ettirdi.

İDO, Şehir Hatları ve özel tur şirketlerinin seferleri sis nedeniyle iptal edildi. Deniz ulaşımında yaşanan iptaller yolcuları da zor durumda bıraktı. Anadolu yakasına geçmek için Kabataş iskelesine gelen bir yolcu, “1 saattir bekliyorum. Son vapuru 1 dakika ile kaçırdım. Biraz önce gelsem karşıya geçmiştim” dedi.

Başka bir yolcu ise, “Bekliyoruz mahsur kaldık. 1 saattir bekliyoruz. Üsküdar’a gidecektim. Mecbur bekleyeceğiz” diyerek yaşadıklarını anlattı.

(İHA)