BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.382,38
HABER /  MEDYA

Deniz Saral tanıdık çıktı Zuhal Topal ile görüntüleri

İşte Benim Stilim yeni yarışmacısı Deniz Saral Zuhal Topal ve Esra Erol'un yarışmacısı çıktı. İşte Deniz Saral'ın Zuhal Topal görüntüleri ve Esra Erol'un programındaki hali.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmasında elenen Dilara Kayalı'nın yerine Deniz Saral geldi. Peki kimdir Deniz Saral, izleyici onu nereden hatırlıyor instagram hesabında neler var?

Deniz Saral aslında ekran başında olanların tanıyacağı bir isim. Zira katılmadığı evlilik programı kalmamış gibi. Esra Erol'dan girmiş Zuhal Topal'dan çıkmış olan Deniz Saral, İşte Benim Stilim'in birincilerinden birinin de yakın dostu.

ÖNCE ESRA EROL'UN GELİN ADAYI OLMUŞ
İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacısı Deniz Saral, 2 sezon kadar Esra Erol'un programında yer almış.

DENİZ SARAL'IN ZUHAL TOPAL GÖRÜNTÜLERİ

Esa Erol'un İzdivaç programında yer alan Deniz Saral ardından Zuhal Topal'ın programına da çıkmış. Deniz Saral oraya da Birkan'a talipli olarak katılmış. Ardından da programda gelin adayı olarak yer almış. Bir ay öncesine kadar da o programda yer alıyordu. İşte Deniz Saral'ın Zuhal Topal'daki görüntüleri;

DENİZ SARAL KİMİN KANKİSİ
Deniz Saral evlilik programları dışında İşte Benim Stilim yarışmacılarının yakından tanıdığı eski bir yarışmacının da kankisi. O isim Emel Özkızıltaş... İşte Benim Stilim'de birinciliği olan Emel Özkızıltaş ile Deniz Saral çok yakın dostlar.