BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,93
HABER /  GÜNCEL

Demirören'in aday olacağını doğruladı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, spor kamuoyunun merak ettiği soruya yanıt verdi...

Abone ol

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına adaylığı iddialarını değerlendirirken, ''Zor bir süreç yaşayan futbolumuzu yeni bir tartışmaya sokmamamız gerekiyor. Tabiri caizse, gün birlik günüdür. Sayın Yıldırım Demirören'in adaylığını destekliyorum.'' dedi.

DEMİRÖREN'İ ZOR BİR GÖREV BEKLİYOR

Cavcav, TFF başkanlığı için adı gündeme gelen Yıldırım Demirören'in, Türk futbolunun durumunun farkında olduğunu belirterek, ''Futbolumuzu bu vahim durumdan çıkaracağına inandığımız bir arkadaşımız. En önemlisi, kendisinin futbolumuzu ulusal ve uluslararası başarılara taşıyacağına itimat ediyoruz. Uluslararası arenada Türk futbolunu hak ettiği yere taşımak, yeni başkanın asli görevi olmalıdır. Yıldırım Demirören'i zor bir görev bekliyor. Bu yüzden yeni federasyon başkanı olacak arkadaşımızı, bu göreve başlamadan desteklememiz gerekiyor. Bu yüzden şahsım adına Sayın Demirören'in adaylığını destekliyorum. İnşallah hepimiz için en iyisi olur'' diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş ile iddialı bir maça çıkacaklarına da değinen İlhan Cavcav, ''İki takım arasında az bir puan farkı var. Bizim için her Beşiktaş maçı önemlidir ama bu maçımız çok daha önemli. Önümüzdeki haftalarda iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş'ın kadrosu herkesin malumu ama futbol takım oyunu. Ben futbolcularımdan bu akşam iyi bir oyun bekliyorum'' diyerek konuşmasını tamamladı.