BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal dert yandı !

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal 3-2 kazandıkları Gençlerbirliği maçı hakkında açıklamalarda bulundu...

Abone ol

Beşiktaş teknik direktörü Carvalhal, Gençlerbirliği maçı ardından açıklamalarda bulundu.

Carvalhal'in açıklamaları şöyle:
"İkinci yarı daha iyi oynadık. Simao'nun girişiyle daha da hareketlendik. Skorun adaletli olduğunu düşünüyorum. Kazanma isteğimiz önemliydi. Bu bizim için önemli bir nokta. Taraftarı özlemiştik bugün onların da etkisi çok fazlaydı. Takım olarak devamlı daha iyisini yapma isteğimiz vardı"

LİG TAKVİMİ NORMAL OLSAYDI...

"Eleştiri olarak algılamayın. Önümüzdeki hafta arası Milli ara var bazı oyuncularımzı milli takımlarına gicdicek. Rakibimiz 2 gün önce oynadı ve bizi izlediler. Perşembe günkü maçımızı da izleyecekler. 3 gün sonra da Galatasaray'ın karşısına çıkacağız. Burada bir eşitsizlik doğuyor. Rakibimizde sakatlanan futbolcular bizim maçımıza kadar iyileşebilir. Bizim takvimimizde sakatlanan oyuncu ise 10 gün sakatlansa 3 maç kaçırıyor. Bunun en güzel örneğini bugünkü defans dizilişimizden görebilirsiniz. Onlardan çok memnunum ama yaşadığımız sakatlık sebebiyle böyle bir kadroyla çıktık.

Söylemek istediğim şu; eğer normal bir lig programı olsaydı Beşiktaş çok daha üst sıralarda olabilirdi. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Braga maçında çok önemli bir galibiyet aldık. Braga çok önemli bir takım ve bu tur daha bitmedi. Biz rakibimizi geçmek için taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Eminiz onlar bizimle birlikte olacaklar. Ve taraftarımıza şunu söylemek istiyoruz. Onlar bize inansınlar Braga maçından 3 gün sonra çok daha fazla özveriyle maça çıkacağız"