BIST 10.199
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.391,43
HABER /  GÜNCEL

Demirağ sloganlara sinirlenip, sahneyi terk etti

Bostancı Gösteri Merkezi'nde Büyük Buluşma isimli etkinlikte sanatçı Melike Demirağ slogan atılmasını protesto edip sahneyi terk etti

Abone ol

Sanatçılar Girişimi, "Reddediyoruz/Ferman Padişahın Ülke Bizimdir" sloganıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde Büyük Buluşma isimli bir etkinlik düzenledi. Gecede sahneye çıkan sanatçı Melike Demirağ sloganlar kesilmeyince sahneden tepkii gösterdi.

Düzenlenen etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ile Tarık Akan, Levent Kırca, Bedri Baykam, Aytaç Arman,Edip Akbayram, Ataol Behramoğlu, Gülriz Sururi'nin de aralarında bulunduğu birçok sanatçı ve vatandaş katıldı.

Sanatçı Melike Demirağ, Sanatçılar Girişimi'nin düzenlediği etkinlikte slogan atılınca tepki gösterdi.

NE ÇABUK KAVGA EDİYORSUNUZ

Sanatçı Melike Demirağ da gecede 'Arkadaş' şarkısını söyledi. Melike Demirağ konuşması sırasında slogan atılması üzerine "Aman lütfen şarkı sırasında slogan atmayalım" diyerek ricada bulundu.

Ancak etkinliğe katılanlar Demirağ şarkı söylediği sırada "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde slogan atmaya devam edince, "Arkadaşlar lütfen slogan atılmasın. Ben gittikten sonra slogan atabilirsiniz. İşte böyle yaparsanız dengeleri bozuyorsunuz yapmayın lütfen. Arkadaşlar provakasyona gelmem. Slogan atmayın. Sevmiyorum ben sahnede slogan atılmasını. Ne kadar çabuk kavga edebiliyorsunuz" ifadelerini kullandı. "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganlarının atılmasına devam edilmesi üzerine Demirağ, Ahmet Kaya'nın "Vay Aman" şarkısını söyleyerek devam etti.

SİNİRLENEREK SAHNEYİ TERK ETTİ

Demirağ da, “Şarkı sırasında slogan istemediğimi belirtmiştim” diyerek slogan atanlara tepki gösterdi. Yaptığı ikaz üzerine yuhalanan sanatçı, sinirlenerek şarkısını yarıda kesti ve sahneyi terk etti.