BIST 10.228
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.395,94
HABER /  MEDYA

Dekolte krizinde Gözde Kansu için olay iddia

Gözde Kansu'nun dekolte krizi daha da büyüdü. Bu kez çarpıcı bir iddia var. Gözde Kansu hakkındaki iddiayı Sevilay Yükselir ortaya attı.

Abone ol

Dekolte krizi gittikçe büyüyor. Bugün Ayşe Arman'a "programla ilgili her şey çok yolundaydı, herkes çok memnundu, dekolte yüzünden kovuldum" diyen Gözde Kansu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Sevilay Yükselir'in bugün köşesine taşıdığı iddiaya göre Gözde Kansu zaten program akşamı Twitter'dan gelen tepkilerin de etkisiyle " Ben devam edemeyeceğim!" demiş.

o çarpıcı iddialar: 

"Zavallı kızcağız bile kendisine o gece yapılan eleştiriler neticesinde bunalıma girmiş. Yapımcı şirket daha kendisine bir şey demeden "Ben devam edemeyeceğim!" demiş. Yarışmanın yayınlandığı gün bütün jüri üyeleri işi gücü bırakıp kızı teselli etmeye koyulmuş.

YALANSA GÖZDE ÇIKIP YALAN DESİN!


Hürriyet'le Sabah'ın dekolte kavgası!

Dekolte olayı gazeteler arasında da krize neden oldu! Sabah Hürriyet'e manşetten yüklendi!

Sabah Gazetesi'nin dekolte için attığı manşeti görmek için tıklayın


Şu yazdıklarımda bir tane yalan varsa Kansu çıkıp desin ki: "Yalan!"

Dün yapımcı şirketten bir yetkili ile görüştüm. "Gözde'yle olamayacağını program yayına verildiği gece anlamıştık ve hemen yeni bir sunucu arayışına da girmiştik. Bunu o da biliyor, yarışmadaki diğer isimler de. Hatta birkaç isme pazar sabahı itibarı ile teklif bile götürmüştük ancak bu tür prodüksiyonlarda hemen istenen insanı bulmak ya da bulsanız bile anlaşmak kolay olmadığından açıklama yapmadık. Açıklamayı Veliaht'ı sunacak doğru kişiyi bulduktan sonra yapacaktık. Hüseyin Çelik'in sözleri tamamen tesadüf ve bizim Kansu ile yol ayırmamızda en ufacık bir ilgisi, ilintisi yok!" diyor.

AK PARTİ'YE VURUYORLAR!

Diyor ama ne çare! Dese ki ne olacak. Vuracaklar artık! Vurmaları gerekiyor çünkü "vurun" emri büyük yerden! Sağ olsun Hüseyin Çelik vermiş ellerine şahane bir malzeme, güzel güzel tepiniyorlar üzerinde. Biri ilk sayfasına olduğu gibi yaymış haberi: "Bu olmadı!" diyerek. Diğeri, Gözde'nin en dekolteli halini çekmiş sürmanşetine: "Dekolte krizi büyüyor" diyerek. Bir diğeri yine birinci sayfasından "Dekolte kovuldu" diye bağırmış. İnternet sayfalarında haberi gün boyu manşette tutmalar, "emir büyük yerden, karşı taraf bununla illa ki vurulacak" emriyle abuk sabuk kalem oynatmalar. Vesselam... Başlamış bir kere "Vurun kahpeye!" oyunu kim getirebilir ki sonunu.

HANDE YENER'İN KIYAFETİ ÇOK MU MUHAFAZAKAR

Ben onlara değil de, bu yapılan alçaklığın sırf "hükümetten, AKP'den filan nefret ediyor" diye körü körüne peşinden gidenlerin ikiyüzlülüğüne şaşırıyorum. Yahu diyelim ki Gözde Kansu dekoltesi yüzünden kovuldu yarışmadan. Peki kardeşim yarışmanın en popüler ismi Hande Yener'in o geceki kıyafeti çok mu muhafazakârdı? Gördüğüm en seksi kıyafetlerden birini giymişti kadın. Onu niye kovmadılar? Ona niye demediler "kapa kendini azıcık Hande!"


GÖZDE KANSU AYŞE ARMAN'A KONUŞTU

ATV'den dekolte kıyafetine yönelik Hüseyin Çelik'in açıklamaları sebebiyle kovulduğu iddia edilen Gözde Kansu olay elbisesini giydi ve olay açıklamalar yaptı.

gözde-kansu-ayşe-armana-konuştu.jpg

GÖZDE KANSU HÜSEYİN ÇELİK'İN SÖZLERİ

Gözde Kansu'nun dekolte krizini başlatan Hüseyin Çelik'in Beyaz TV'de yaptığı bu açıklama oldu. Çelik Gözde Kansu için ne demişti (TIKLA İZLE)

HÜSEYİN ÇELİK'İN BEĞENMEDİĞİ GÖZDE KANSU KOVULDU

Giydiği dekolte kıyafet yüzünden Hüseyin Çelik tarafından eleştirilen sunucu Gözde Kansu'nun işine son verildi.

GÖZDE KANSU HABERLERİ