BIST 10.177
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.406,29
HABER /  GÜNCEL

Dehşet !

Antalya’nın Manavgat ilçesinde boşanmak isteyen eşi ile gönül ilişkisi olduğu iddia edilen genci av tüfeği ile öldüren zanlı, jandarma ekipl...

Abone ol

Antalya’nın Manavgat ilçesinde boşanmak isteyen eşi ile gönül ilişkisi olduğu iddia edilen genci av tüfeği ile öldüren zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalanacağını anlayınca, saklandığı tavuk kümesinde intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, olay Side Mahallesi 1039 Sokak’ta sabah erken saatlerde bir otelde meydana geldi. Boşanmak isteyen eşi S.B. ile gönül ilişkisi olduğu iddia edilen F.K.’nın (26) bir otelde kaldığını öğrenen M.B.(54), gittiği otelin koridorunda eşi S.B. ile tartışmaya başladı. Tartışmaya F.K.’nın da karışması üzerine M.B., yanında getirdiği av tüfeği ile F.K.’ya 2 el ateş etti. F.K. olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine otele gelen jandarma ekipleri olay yerinden kaçan zanlı M.B.’yi otelden 100 metre ileride bir bahçede kıstırdı. Bahçedeki tavuk kümesine saklanan M.B., cinayet işlediği av tüfeğini kendi kafasına ateşleyerek intihar etti. S.B. ise jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
(İHA)