BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Değmeyin Tigananın keyfine

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın, V. Manisaspor karşısında alınan farklı galibiyet sonra keyfine diyecek yoktu.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Vestel Manisaspor karşısında ortaya koydukları oyundan çok memnun olduğunu söyledi.

Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada çok gol pozisyonuna girdiklerini ifade ederek, "Oyunun kalitesi de çok yüksekti. Elemek için önemli bir adım attık. İkinci maçta bir gol daha atarsak, bizim için daha iyi olur" dedi.

Basın mensuplarının, Beşiktaş'ın, ligin ikinci yarısındaki bu çıkışının nedenini sormaları üzerine Tigana, "Sakat oyuncularım takıma döndü. Ayrıca 1 ay boyunca birlikte çalışma imkanı bulduk. Herkes iyi adapte oluyor ve takım da olumlu bir gelişme içinde. Genç bir takımımız var. Aşama kaydettik. Yine de hedeflerimize hala biraz uzağız. 4 deplasman maçımız var. Bu oyunumuzu orada da göstermemiz gerekir" dedi.

Fransız teknik adam, Ricardinho, Nobre ve Bobo'nun takıma kazandırıldığının belirtilip, Kleberson'un ne zaman bu üçlünün arasına girebileceği sorusunu, "Bu kendisine de bağlı. Yüzde yüz Beşiktaş'a konsantre olursa, takıma yararlı olur" diye yanıtladı.