BIST 10.301
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.404,04
HABER /  SPOR

Değmeyin Aurelionun keyfine

İspanya'nın Real Betis takımında forma giyen Mehmet Aurelio, transfer dedikodularına cevpa verdi.

Abone ol

İspanya'nın Real Betis takımında forma giyen Mehmet Aurelio, eski kulübü Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiği yolunda bazı Türk basın organlarında yer alan haberlere, ''Fenerbahçe'nin teklifiyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum, ama Real Betis'te mutluyum'' karşılığını verdi.

Aurelio, kulübü Real Betis'in 101 yıllık tarihinin karikatürlerle anlatıldığı fotoroman kitabını dün basına tanıttı. Türk milli futbolcu, daha sonra kendisi hakkında çıkan bazı transfer iddialarına da yanıt verirken, ''Gelecekte konuşulamaz, çünkü Betis'te mutluyum'' dedi.

Teknik direktör Paco Chaparro'nun son haftalarda kendisini daha ofansif oynatmasından da memnuniyet duyduğunu kaydeden Aurelio, ''Hücuma katılmak hoşuma gidiyor. Ama biz bir grubuz ve Betis için en iyisini düşünmek zorundayız. Fırsat bulduğum zaman sadece defansı değil, hücuma çıkmayı da düşünüyorum'' diye konuştu.

La Liga'nın 15. haftasında Real Betis yarın akşam deplasmanda Atletico Madrid'e karşı oynarken, Aurelio, 18 puanla 9. sırada bulunan Betis'in, kaybettiği puanları unutup, sıralamalarda daha üste çıkmayı düşünmesi gerektiğini söyledi.