BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.393,90
HABER /  GÜNCEL

Dede azdı canında oldu

Çeşitli seks fantazilerine düşkündü 88 yaışndaki dede. Yine öyle bir deneme karısını çıldırtmaya yetti.

Abone ol Denizli'nin Acıpayam İlçesi'ne bağlı Akalan Beldesi'nde, bıçaklanıp başına keserle vurularak öldürülen 88 yaşındaki Mehmet E.'nin katilinin, 28 gün önce evlendiği kendisinden 46 yaş küçük eşi 42 yaşındaki Kader E. olduğu ortaya çıktı. Cinayetteki sırrı, Mehmet E.’nin belinde takılı olan vibratör çözdü.

FANTEZİ İSTEDİ DİYE ÖLDÜRMÜŞ

İlk ifadesinde yalan söylediğini kabul eden, evi kimsenin basmadığını anlatan Kader E., eşini öldürdüğünü itiraf etti. Son ifadesinde, eşinin vibratör takıp seks fantezisi yapmak istediğini, bunu kabul etmediği için de aralarında kavga çıktığını söyleyen Kader E., kavga sırasında eşini bıçaklayıp başına keserle vurarak öldürdüğünü, parmaklarındaki kesik ile yüzündeki darp izlerinin de çıkan kavgada meydana geldiğini belirtti.

VİBRATÖRÜ BELİNDE UNUTUNCA

İşlediği cinayete gasp görüntüsü vermeye çalışan Kader E.'nin, olayın şoku ile vibratörü Mehmet E.’nin belinde takılı unuttuğu belirtildi.
Gözaltına alınan Kader E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

VİAGRA İLE ÇEŞİTLİ İLAÇLAR BULUNDU

Eşi tarafından öldürülen Mehmet Emiroğlu’nun evinde yapılan aramalarda, bir kutu viagra ile değişik markalarda cinsel gücü arttırıcı ilaçlar bulundu. Mehmet Emiroğlu’nun sık sık eşinin el ve ayaklarını bağlayıp çeşitli seks fantezileri uygulamaya çalıştığı öne sürüldü.