BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,93
MEDYA

Dayan Yüreğim 8. bölüm 2. fragmanı

Dayan Yüreğim dizisi 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dayan Yüreğim 8. yeni bölümüyle 24 Mart 2017 Cuma akşamı FOX'ta olacak. Dayan Yüreğim'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Dayan Yüreğim 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 24 Mart 2017 Cuma akşamı FOX'ta...

Elvan bir yandan mahalle polikliniğinde çalışmakta diğer yandan pazarcılık yapan kocasının işlerine yardım etmektedir. Elvan’ın kocası Tahir; alkolik, kumarbaz ve çıkarı neredeyse orada duran bir adamdır. Elvan’a şiddet de uygulasa da Elvan iki çocuğunun mutluluğu için olan bitene ses çıkarmamaktadır.

Elvan’ın tam bir Beşiktaş fanatiği olan oğlu Selim sokakta top oynuyordur. Hızla mahalleye giren bir spor otomobil Selim’e çarpar. Selim’in durumu ağırdır ve hastaneye kaldırılır. Elvan hastanede evladının yaşam savaşına destek olmaya çalışırken Tahir, kazayı yapan Atıf Şanal’ın ailesinden kan parası almıştır.

Şanallar, ülkenin en zengin ailelerinden biridir. Karakolda suçu başkası üstlenmiştir ve Atıf Şanal çoktan yurtdışına çıkmıştır. Gerçeği öğrenen Elvan, kocası Tahir’den hesap sorar. Tahir üste çıkmak için saldırıya geçer. Oğlunun acısıyla kıvranan Elvan için geçmişteki mutsuzluklarını mumla aratacak günler başlamıştır…

Sitene Ekle