BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
MEDYA

Arka Sokaklar 434. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisi 434. yeni bölümüyle 24 Mart 2017 Cuma akşamı Kanal D'de olacak. Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar 434. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 24 Mart 2017 Cuma akşamı Kanal D'de...

Mesut, Kovandere’de, gece gündüz oğlunun peşindedir. Ekipçe, Tunç’u bulmak ve teröristleri ele geçirmek için, hummalı bir çalışma yürütürler. Gümüş ve adamları, Tunç’u elleri ve kolları bağlı olarak, oradan oraya sürüklerler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır.

Aslı isimli bir genç kız, çalıştığı büfede eski sevgilisi Haydar tarafından rahatsız edilmektedir. Aynı gün kız evinden kaçırılmıştır ve eve gelen ekip, kurşunun açtığı deliğe rastlar. Eski sevgili yakalanmıştır; ancak kızın kaçırıldığı saatte her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kimin kaçırdığını bulmak için ekip her ipucunu değerlendirir.

Mesut ve Oktay çatışmalar esnasında tesadüfen bir tünele ulaşırlar. İkisi de tünelin onları nereye götüreceklerini düşünmeden takip ederler. Uykusuz geçen onca günün sonunda Tunç’a kavuşmak ümidiyle yola devam ederler. Tünel sonunda Mesut oğluna kavuşur ancak buradaki dava bitmez… Gümüş’ü saklandığı delikten çıkarmadan, bölgedeki çatışma bitmeden Mesut, İstanbul’a gitmemeye kararlıdır. Mesut ve Oktay tip değiştirerek Gümüş ile bir araya gelir. Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken, adamın kendisini fark etmesi sonucunda, Gümüş’ün silahından çıkan kurşun Mesut’a isabet eder.

Sitene Ekle