BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  GÜNCEL

Dayakçı evlattan şok savunma!

Öz annesi 60 yaşındaki Selime Özdemir'i hastanelik edinceye kadar döven oğlu öyle bir savunmada bulundu ki...İŞte herkese şok eden o haber...

Abone ol

Adana'da öz annesi 60 yaşındaki Selime Özdemir'i hastanelik edinceye kadar döven uyuşturucu bağımlısı oğlu 40 yaşındaki Kadir Özdemir, yaşlı kadının şikayetinden kısa süre sonra yakalandı. Cinayet Bürosu ekiplerince adliyeye çıkartılan Kadir Özdemir, "Beni çileden çıkarttı. Ben de mağdurum" dedi.

Merkez Çukurova ilçesinin 2000 Evler Mahallesinde oturan 3 çocuk annesi Selime Özdemir, oğlu Kadir Özdemir hakkında, 'ağır hakaret, ölümle tehdit ve darp' suçlamasıyla Adana Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe verdi. Dilekçenin işleme konmasının hemen ardından harekete geçen ekipler Kadir Özdemir'i aynı mahallede bir kahvehanede yakaladı. Gözaltına alınan Özdemir, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde anne ve babasını dövdüğünü itiraf etti.

'Annesini dövmek ve ölümle tehdit etmek' suçlamasıyla ifadesi alınan Özdemir, "Ben madde bağımlısı mağdur bir insanım. Annemden döner büfesi açmak için para istedim. Vermedi, beni tahrik ve taciz etti. Rencide olunca da kendimi kaybettim. Pişmanım, ama ben de mağdurum. Beni de anlayışla karşılamak lazım" diye konuştu.

İfadesinin ardından 'annesini ağır şekilde darp ve ölümle tehdit etmek' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Kadir Özdemir, emniyetten çıkartılışı sırasında basın mensuplarının sorularına, "Evet dövdüm. Babamı da dövdüm. Daha önce de dövmüştüm. Benim paraya ihtiyacım var. 2 bin 500 lira istedim, bana 'öldürsen de vermem' dedi. Ben de sinirlendim. Beni çileden çıkarttı, rencide etti. İnsan annesini dövmez biliyorum. Ama ne yapayım, pişmanım elbette, ama ben de mağdurum" dedi.