BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na PKK suçlaması!

Başbakan Davutoğlu, AK Parti Şanlıurfa mitinginde muhalefet partilerini topa tuttu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Davutoğlu "Ey Kılıçdaroğlu sen PKK'nın avukatı mısın?" diye sordu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Şanlıurfa mitinginde konuştu.

Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit evindeki sözlerine sert çıkarak  "Kılıçdaroğlu şehit evi ziyaretinde 'PKK neden silah bıraksın ki' diyor, Ey Kılıçdaroğlu sen PKK'nın avukatı mısın? Paralelin yalanlarına inan kalmadı, bir tek Kılıçdaroğlu inanıyor" dedi.

Davutuğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Şanlıurfa'nın bize karşı muhabbeti bitmez. Bizim de bitmez. Hz. İbrahim'in toprakları burası bu. Biz elde edilen başarı ile yetinen bir parti değiliz. Yeni döneme hazırlandık. Özgürlük ve demokratikleşme alanında yeni bir anayasa yapacağız. Türkiye darbe anayasalarıyla yönetilemez. Herkes TBMM'yi bilecek. Yönetim de istikrar olmalı. Bizim istikametimiz milletimizin gösterdiği yöndür.

"DEMOKRASİYİ ESAS ALAN YENİ BİR ANAYASA YAPACAĞIZ"

İnşallah Türkiye'ye yakışan özgürlükçü, katılımcı, demokrasiyi esas alan yeni bir anayasa yapacağız. Artık Türkiye darbe anayasalarıyla yönetilemez. Bütün meselelerin çözüm yerinin Meclis ve siyaset kurumu olduğunu herkes bilecek, herkes hazmedecek.

"DEVLETTEN BİRİSİ YANLIŞ YAPARSA HESABINI BİZ SORARIZ"

Gençlerimize 50 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Çocukları için çeyiz hesabı açtıran ailere yüzde 20 oranında destek verecek. Ev alırken yüzde 15 oranında destek vereceğiz. Devletten birisi yanlış yaparsa bunun hesabını biz sorarız. Kimseye bırakmayız. Sizi iş, güç, eş ve ev sahibi yapacağız.Bütün emeklileri yılda 1200 lira ek destek sağlayacağız.

"ONU YALNIZ GÖNDERMEYİN ANKARA'YA"

Faruk bey Şanlıurfalı mı? Sizinle her şeyi paylaşır mı? Onu yalnız göndermeyin Ankara'ya 12'sini birden göndermeye hazır mısınız? 

"CHP'Lİ VEKİL ÇIKTI HDP'YE OY İSTEDİ"

Partilerine yönetirken bile sıkıntı yaşıyorlar. CHP'li bir vekil çıktı HDP'ye oy istedi. Kılıçdaroğlu ne yaptı her zamanki gibi sustu. 78 milyon için siyaset üretemiyorlar. Blok diyorlar cetvel diyorlar. Bahçeli ilk günden dükkanı kapattı, hayır politikasıyla sorumluluk almaktan kaçtı.

"BİRİLERİ TWİTTER'DAN ŞANLIURFALILARI KORKUTMAYA ÇALIŞTI"

Uzlaşı sağlanamadı. Bunların uzlaşı anlayışı AK Parti tüm hedeflerini bırakacak CHP'nin dediği olacak. Aramızda bu kadar puan farkı varken senin dediğin olmaz. CHP zihniyeti bize uymaz. Milletimize de uymaz.  Birileri Twitter'dan Şanlıurfalıları korkutmaya çalıştı. İşgale boyun eğmeyen Şanlıurfa teröristeler baronlara boyun eğer mi? Eğmez. Son damla kanımıza kadar bu meydanlar bizimdir dedik.