BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu: Demirtaş'ı parlatıyorlar!

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Düzce mitinginde halka hitap etti. HDP'ye yüklenen Başbakan "Demirtaş'ı parlatmaya çalışıyorlar" dedi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Düzce mitinginden halka hitap etti. Muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Davutoğlu, "2011'de yolunu bile bulamayan Kılıçdaroğlu'ndan Gandi çıkarmaya kalktılar. 2015'te de Demirtaş'ı parlatmaya çalışıyorlar." dedi. 

Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

81 İLE DE GİDECEĞİZ

Bu bizim 45. mitingimiz ülkemizin her köşesine gidiyoruz. Buradan bir kez daha söz veriyorum 82 şehrimize de gideceğiz.  Biri doğuya gidemiyor diğeri sahillerden çıkmıyor. Ancak Türkiye'de bir parti var ki her yerde Türk bayrağını dalgalandırıyor.

BİZ DESTAN YAZARIZ ONLAR NAL TOPLARLAR

Biz meydan okuruz onlardan meydandan kaçarlar. Biz destan yazarız onlar nal toplar. Onlar dönüpte biz de hazırız bırakırız diyemiyorlar çünkü koltuk sıcak. Ancak AK Parti dava hareketidir. Koltuk makam mevki partisi değil. 

HDP BİNALARINA YAPILAN SALDIRILAR

HDP'nin binalarına saldırıyorlar. HDP suçu AK Parti'yi atmak için MHP'ye pas atıyor. MHP'de pası alıyor biz yapmadık AK Parti'ye sorun diyor. MHP şehit cenazeleri üzerinden siyaset yapıyordu şimdi HDP şimdi aynı çizgide buluşuyor. Biz muhabbet yolcularıyız bizim siyaset anlayışımızda şiddet yoktur. HDP eş başkanının bir ayağı dağda.

"DÖRDÜ BİR ARAYA GELİP..."

Bunların dördü bir araya gelip eski Türkiye'yi kurmak istiyorlar. 2011'de yolunu bile bulamayan Kılıçdaroğlu'ndan Gandi çıkarmaya kalktılar. 2015'te de Demirtaş'ı parlatmaya çalışıyorlar.

"CAHİL KILIÇDAROĞLU..."

Cahil Kılıçdaroğlu, çıkıp 17 milyon kişi 200 TL'nin altında yaşıyor diyor. Kılıçdaroğlu yalana doymuyor, 8 milyon emekli Bin TL'nin altında diyor ama ispat edemiyor.

DÜZCE'YE 2 YENİ OSB

Düzce'de 293 konut daha inşa edip toplam konut sayısını 6377'ye çıkarıyoruz. Ayrıca 2 yeni organize sanayi bölgesi inşa ediyoruz.