BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Daum golsüzlükten yakındı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, futbolda gol pozisyonları değil, atılan gollerin sayıldığını söyledi!

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, futbolda gol pozisyonları değil, atılan gollerin sayıldığını belirterek, "Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz değerlendirdi" dedi.

Kayserispor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Daum, "Tahmin ediyorum bu maçtan sonra herkes Türkiye Şampiyonluğu'nu kazanmanın bir ayrıcalık olduğunun farkına varmıştır" diye konuştu.

Daum, şunları söyledi:

"Umut ediyorum önümüzdeki maçlarda çok daha farklı bir mücadele örneği sergileyeceğiz. Özellikle bu tip maçlarda her alanda rakibimize karşı bir üstünlük sağlamalısınız ki istediğiniz sonuca ulaşabilesiniz. Artık ümit ediyorum hakemlerin sadece bizim lehimize yanlı düdük çaldıkları, bizim şampiyonluğumuzun zaten doğal olduğu yorumları da ortadan kalkar. Şu anda biz takip eden konumuna düştük. Önümüzdeki günlerde farklı bir çalışma ortamına gireceğiz. Bugün buradaki puan kaybını hesaba katmamıştık."

Son maçlarda Tuncay'ın oyundan neden alındığının sorulması üzerine Daum, "Tuncay hafta arasında milli takım maçı oynadı, efor sarfetti. Tuncay bundan sonra da ilk 11'deki yerini alacaktır. Ben Tuncay gibi bir oyuncuya sahip olduğum için mutluyum" dedi.