BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.427,32
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'e müjdeleri peş peşe verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'teki 10.7 milyon metrekarelik askeri alana millet bahçesi yapılacağını söyledi. 2019'u Göbeklitepe yılı ilan ettiklerini belirten Erdoğan, Gaziantep'te bin 875 yataklı şehir hastanesi yapılacağının müjdesini verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'de düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

2019'u Göbeklitepe yılı ilan ettik

"Şanlıurfa'da insanlık tarihinin en eski izleri bulundu. 2019'u Göbeklitepe yılı ilan ettik. Göbeklitepe Gaziantep'in de turizmine ve ekonomisine katkı bulunacak bir projedir.

Gaziantep bugüne kadar hep yanımızda oldu. Ama bu kez Antep'ten delikanlılığına yakışır bir rekor bekliyorum. Son 17 yılda Gaziantep'e 35 katrilyon yatırım yaptık.  Birkaç yıl içinde 2 tane Gaziantep’te, bir tane Nizip’te olmak üzere toplamda 2 bin 250 kişi kapasiteli yeni yurt binaları açıyoruz. 

Bin 875 yataklı şehir hastanesi yapacağız

Bin 135 yataklı 20 hastaneden oluşan 83 tesis kazandırdık. Bir de bin 875 yataklı şehir hastanesi yapacağız. 25 Aralık Devlet Hastanemizi de 300 yataklı bir ek bina ile büyütüyoruz. Şehrimizin güney bölgesinde yeni bir yerleşim alanı kuruyoruz. İmar barışıyla 194 bin kardeşimizin sorununu çözdük. 

Millet bahçesi ve medeniyet şehri kuruluyor

Gaziantep'in içinde 10 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan var. Buradaki askeri birliği şehir içinde tutmanın bir anlamını kalmadığını gördük. Dülükbaba Tabiat Parkı'na komşu bu alanı Antep'in hizmetine sunmaya karar verdik. 5 milyon metrekareden fazlasını gül bahçesi, ıhlamur bahçesi ve çınarlarıyla millet bahçasi yapacağız. Geri kalanına da Antep'in tarihine kültürüne uygun bir medeniyet şehri kuracağız. Evlerin her biri Antep evi şeklinde yapılacak.

Mansur Yavaş açıklaması

Ankara'da belediye başkan adayı 600 bin dolar müvekkilini dolandırıyor. Şu anda bütün belgeler ortaya döküldü. Artık gizleyecek bir yerleri kalmadı. Bunları ayaklarımızın altına almak için 31 Mart en büyük fırsattır. 

CHP'nin listesinde HDP meclis adayları, FETÖ'nün adayları cirit atıyor

Biz ülkemiz için ne yapabiliriz diye düşünürken birileri suyu bulandırmanın derdinde. Seçimlerde bir Cumhur İttifakı var bir de CHP'nin etrafında kurulan ittifak var. Kimin kimi desteklediği belli değil. CHP'nin listesinde HDP meclis adayları, FETÖ'nün adayları cirit atıyor. 

Çıkın delikanlıca söyleyin

Çıkın delikanlıca kim kiminle ittifak halinde, kim kimin belediye başkan adayını destekliyor, kim kimin belediye meclis üyelerini kendi listesinden gösteriyor söyleyin.

Bugün maalesef Yeni Zelanda’da yaşanan hadiseyi izlediniz mi? İslam düşmanı katiller Cuma namazı için toplanan Müslüman kardeşlerimize saldırıyorlar. Saldırının görüntüleri de canlı olarak yayınlandı. 49 arkadaşımız şehit oldu

Bu alçak bildiri yayınlamış tüm müslümanlarla birlikte ülkemizi ve şahsımı hedef alıyor. Boğaz'ın batısına geçmeyecekmişiz. Bu ifadeler kalplerde yaşatılan heveslerin ifadesi. 

3 Türk yaralandı

Yeni Zelanda'da yaşanan hadiseyi izlediniz mi? İslam düşmanı katiller cuma namazı için toplanan Müslüman kardeşlerimize saldırıyor. saldırının görüntüleri canlı yayınlandı. 49 kardeşimiz şehit oldu. Bunların dışında 3 tane Türk var, onlar da yaralı:

Bir tanesi ile görüştüm. Bu katil bildiri yayınlamış. Müslümanlarla birlikte ülkemizi, milletimizi ve şahsımı hedef alıyor. Neymiş boğazın batısına geçmeyecekmişiz. Yoksa ne olurmuş. İstanbul'a gelip hepimizi öldürüp topraklarımızdan sürer Ayasofya'yı minarelerinden kurtarırlarmış.

Her yerin bomba olsa ne yazar

Be hey gafil önce şunu bil... Ben neden girdim içeri. Ziya Gökalp'in şiiri vardı. Sen hangi milletle konuşuyorsun, neyi konuşuyorsun. Her yerin bomba olsa ne yazar. 

Terbiyesiz, adi alçak

Sen orada ibadette olan masum Müslümanları buldun onları taradın. Terbiyesiz, adi alçak, Sen kolayı seçtin.

Bu ahlaksız İstanbul’a Konstantinapol diyor

Birileri de bayrak hassasiyetimizi çarpıtmaya çalışıyor. Ben bu okuduklarımdan dolayı hapse girdim. Sizler muhtar bile olamaz dedikleri bu evladınızı başbakan, cumhurbaşkanı yaptınız.

Çıkmış İsrail’in başında bir soyguncu var ya yargılanan var ya… Onun oğlu da tweet atıyor. İstanbul Bizans’ın başkenti Hristiyan şehridir diyor. Be ahlaksız siz Filistin’in tamamını işgal ettiniz. Siz 38’de 48’de neredeydiniz, o Filistinli kardeşlerim o zaman neredeydi, şimdi nerede… Netanyahu zalimdir. Eğer dünyada zulmeden bir ülke aranıyorsa o da İsrail'dir, bir terör devleti aranıyorsa o da İsrail'dir.

Müslümanlar olarak asla baş eğmeyeceğiz ama asla bu alçakların seviyesine de düşmeyeceğiz.