BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.388,12
HABER /  DÜNYA

Cumhurbaşkanı konvoyuna sürü molası

Ardahan’dan karayoluyla Kars’a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün konvoyu, ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın köyü Hasköy’de yolu kapatan büyükbaş...

Abone ol

Ardahan’dan karayoluyla Kars’a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün konvoyu, ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın köyü Hasköy’de yolu kapatan büyükbaş hayvan sürüsü nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldı.
Ardahan’da bir dizi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kars Havaalanı’ndan Ankara’ya dönmek üzere yola çıktı. Korumalar ve bürokratların içerisinde bulunduğu yaklaşık 30’a yakın araç konvoyu, ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın köyü Hasköy’de çobanın başıboş bıraktığı yüze yakın büyükbaş hayvan nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldı. Hayvanların karayolunu tamamen trafiğe kapatmaları üzerine Cumhurbaşkanı Gül’ün de içerisinde bulunduğu araç konvoyu yaklaşık 5 dakika durmak zorunda kaldı. Jandarma erleri, korumalar ve çobanların müdahalesi sonucu hayvanlar yoldan çıkarıldı. 5 dakikalık rötarın ardından konvoy yola devam etti. Cumhurbaşkanı Gül, Kars’ın Susuz ilçesinde vatandaşları selamladıktan sonra Kars Havaalanı’ndan Ankara’ya hareket etti.