BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı işaret ederek, "Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. Ne bu ittifaktan ne de ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da "Wonderland Eurasia" açılış töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İsim vermeden CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz." dedi. Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti; 

Ayrıca vergi kaçakçısı bu. Böyle bir adam Ankara'ya belediye başkanı adayı oldu. Gerçekler çarşaf çarşaf ortaya dökülüyor. Bu skandal, provokasyon diyerek kapatılmayacak kadar büyüktür.

Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır. Ne bu ittifaktan ne de ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez. 

Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hatay'da baraj yok" sözlerine de yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset özünde rekabettir ama yalan değildir. Hatay'da 6 baraj yaptığımızı söylüyorum, ana muhalefetin başındaki zat Hatay'da baraj yok ki diyor. Eline diline dursun. Senin kılavuzun kim, ona bak. Bunun kılavuzu karga." dedi. 

Erdoğan'ın öne çıkan diğer açıklamaları şöyle;  

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçime partiler ittifak halinde girdi. Biz MHP ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Karşımızda dörtlü çete var, Kandil'den yönetiliyor. Bu çeteyle bir mücadele vereceğiz. 

"Pandora'nın Kutusu Açıldı"

Bay Kemal ve hanımefendi ittifakın asıl ortağının kim olduğunu gizlemeye özellikle dikkat ettiler. Kafasını kuma gömen devekuşu misali kendileri inkar edince milletin gerçeği görmeyeceğini zannettiler. İttifakın asıl patronu çıktı, postayı koydu. Bize saldırarak, iftira atarak şu 10 günü kurtarabileceğini sanıyorlar. Ankara ve Türkiye'de Pandora'nın kutusu açılmıştır, kimin ne olduğunu biliyoruz.