BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli'nin başını yakan görüntüler!

Mahkemeye çıkarılan Cüppeli Ahmet Hoca tutuklandı. Ünlü'ye 'kadın ticareti' suçlaması da yöneltildi.

Abone ol

Cübbeli Ahmet diye bilinen Mahmut Ünlü ile birlikte 14 kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili vahim iddialar ortaya çıktı. Ortaya çıkan seks kasetiyle ilgili çetelerle irtibata geçtiği öne sürülen Ünlü’ye ‘kadın ticareti’ suçlaması da yöneltildi.

CÜBBELİ HOCA BÖYLE TUTUKLANDI!..

CÜBBELİ DESTEKÇİLERİ BÖYLE OLAY ÇIKARDI... TIKLAYIN

Her şey Mahmut Ünlü’nün bir buçuk yıl önce seks kasetinin internete düşmesiyle başladı. Cübbeli Ahmet, hem videonun internetten silinmesi ile ilgili hem de videoyu yükleyenlerle ilgili şikayetçi oldu. Cübbeeli Ahmet’in bu şikayetle yetinmediği, videoyu yükleyenleri bulmak için üç ayrı suç örgütü ile irtibata girdiği de ileri sürüldü.

Cübbeli’nin irtibata geçtiği suç örgütü liderlerinin ise Karagümrük çetesinden Nejat Ergin ile Sedat Peker ve Abdullah Şanlıer olduğu iddia edildi. Cübbeli’nin ‘Elimde seks kasetin var’ diyen H.D.’yi susturmak için, cezaevindeki Sedat Peker’e mektup yazdığı da öne sürüldü.

Cübbeli’ye yapılan tek şantaj bu değildi. Gülruh isimli yabancı bir kadınla görütülerinin elinde olduğunu söyleyen A.N.Y., Cübbeli’den 50 bin TL para istedi. İddiaya göre, Cübbeli Karagümrük çetesi ile irtibata geçti. Cübbeli’nin yakınındaki adamları vasıtasıyla yaptığı bu görüşmeler polis tarafından da fiziki takibe alındı. Nejat Ergin ile Cübbeli’nin adamlarının 19 Mayıs 2011’de bir otelde buluştuğu belirlendi.

Cübbeli’nin koruması F. ile Sedat Peker’in adamı Y.D. arasında da, 28 Ekim 2011’de bir telefon görüşmesi kaydedildi. Görüşmede Y.D., “Ben yazdım tabii, tam izah edemedim, ama ‘Hocam üzülmesin’ dedi, ‘Hocam yardım ederim o konuda, hiç şey yapmasın o’ dedi” ifadesini kullanıyor.

Cübbeli Ahmet ile ilgili en ağır iddia ise beyaz kadın ticareti oldu. İddialara göre, Cübbeli yakın adamlarına ikisi Özbekistan, üçü Faslı beş kadın buldu. Kadınlar Cübbeli ile fuhuş yapması için tehdit edildi.

Polisin fizik takibine göre, Cübbeli’nin sağ kolu B.S., hayat kadını bulmak için 20 günlüğüne Fas’a gitti. 21 Eylül 2011’de bu kişi hayat kadınlarını alarak Cübbeli’nin Fatih’teki evine geldi. Cübbeli’nin adamlarının bu kadınlarla görüşmeleri de polis tarafından görüntülendi.

Cübbeli’nin sağ kolu olduğu iddia edilen Barış Sezek’in hayat kadını G. ile telefon görüşmesi ise şöyle:
G.: Abiniz resmimi gördü mü?
B.S.: Gördü, beğendi, çok beğendi.