BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli'den Diyarbakır isyanı! Twitter'dan yağdırdı

Çınar'da, 6 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin de yaralandığı hain saldırıya Twitter'dan da tepki yağdı. En ağır tekli ise Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi.

Abone ol

DİYARBAKIR'ın en küçük ilçesi olan Çınar, gece teröristlerin hedefi oldu. Eş zamanlı düzenlenen saldırılarda en ağır hasarı ise Emniyet Amirliği önünde patlatılan bomba verdi. Saldırıda saldırıda 3'ü bebek 6 kişi can verdi, 39 kişi yaralandı.

Hain saldırıya twitter'dan da tepki yağdı. Pek çok ünlü isim saldırıyı kınarken en ağır tepki Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi. Cübbeli, "Yapanların ALLAH C.C. BELASINI VERSİN." diyerek beddua okudu.


İşte twitter'daki tepkilerden bazıları:

Fikri Işık: Diyarbakır-Çınar'da meydana gelen terör saldırısını lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Ultra Aslan: Dün gece Diyarbakır Çınar ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan kahpe saldırıda 5 vatandaşımız hayatını kaybetti 39 vatandaşımız da yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyoruz.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Diyarbakır Çınar'daki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Fatma Şahin: Diyarbakır Çınar'da 5 aylık bir bebek neye hizmet ettiği belli olmayan teröristlerin saldırısında öldü. Allah anne babasına sabır versin.

Cübbeli Ahmet Hoca: Diyarbakır Çınar daki terör saldırılarını yapanların ALLAH C.C. BELASINI VERSİN.

Banu Güven: Diyarbakır Çınar'da olanlar korkunç. #ÇocuklarÖlmesin kimse ölmesin.

Yakup Köse: PKK'nın Diyarbakır Çınar'da düzenlediği bombalı saldırıda akıtılan çocuk kanları, karanlık "akademisyenlerin" eline bulaşmıştır.

Uğur Işılak: Diyarbakır Çınar'da hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Terör kahpe olmaya kahpe de, ya destek olanlar...?

Mustafa Akyol: Çınar saldırısı bir kez daha teyid ediyor: PKK acımasız bir terör örgütüdür; PKK sorununu görmeyen bir göz, Türkiye'ye kör kalır.

Hüseyin Gülerce: Çınar Emniyetine PKK bombalı araçla saldırdı 2'si polis 5 kişi hayatını kaybetti. Müstemleke aydınları bununla ilgili bildiri imzalayacak mı?