BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Hoca hastaneye kaldırıldı!

Cübbeli Hoca olarak tanınan Ahmet Ünlü hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

Baş dönmesi şikayetiyle gittiği hastanede çeşitli tetkikler yaptıran Cübbeli Ahmet Hoca'nın ayak ve boyun damarlarında daralma tespit edildi.

Damarlarında ileri derecede daralma tespit edilen Cübbeli Ahmet Hoca için doktorlar özel bir tedavi programı hazırladı.

Konuyla ilgili Cübbeli Ahmet Hoca'nın sitesinden yapılan açıklamada sevenlerinden dua etmeleri istendi.

CÜBBELİ AHMET HOCA KİMDİR?

İstanbul Fatih'te aslen Giresunlu olan varlıklı bir aileninin oğlu olarak dünyaya geldi. Çocukluk yaşlarında cübbe giymesinden dolayı, adaşı olan yaşıtlarından ayırt edilmek için Cübbeli Ahmet olarak çağrılmaya başlandı. Klasik medrese usulü ile din eğitimi gördü. Resmî tahsil durumu ilköğretim seviyesi olup, ortaokulu dışarıdan bitirmiştir. 

Kendi çevresinde, genellikle verdiği vaazlardan ve çıkardığı dinî sohbet kasetleri ile tanınırken kamuoyunca tanınması 1999 yılında yaptığı 17 Ağustos Depremi konuşması sonrası gerçekleşmiştir. 

Başkanlığını babası Yusuf Ünlü'nün yapmış olduğu Fatih Hak ve Hizmet Vakfı tarafından İstanbul Beykoz Çavuşbaşı semtindeki 20 dönüm arazi üzerine kurulu devâsâ boyutlardaki külliye inşaatının yapılmasına önderlik etti. Külliye, hazine arazisi üzerinde kaçak olarak inşa edilmesinden dolayı el konuldu ve Hazine'ye devredildi.

CÜBBELİ AHMET HOCA HAKKINDAKİ TÜM HABERLER VE BİYOGRAFİSİ