BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41
HABER /  GÜNCEL

CHP'nin sitesi hacklendi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çin gezisine çıktığı saatlerde partisinin resmi internet sitesi hacklendi.

Abone ol

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu , Esenboğa Havalimanı 'ndan iş adamları ve basın organlarının temsilcileriyle 8 günlük Pekin, Şanghay ve Urumçi'nden oluşan gezi için yola çıktı.

Aynı saatlerde CHP 'nin resmi internet sitesine giriş bir grup hacker tarafından engellendi. Sabah saatlerinde partinin bilişim uzmanları internet sitesine tekrar erişimi sağladı.

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Pekin Büyükelçisi Murat Salim Esenli 'nin Büyükelçilik'te düzenlediği resepsiyon sonrasındaki yemeğe katıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU KİMDİR?

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde doğan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde yaptı. Yükseköğrenimini yapmak için girdiği Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (şimdiki adıyla Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi) 1971'de mezun oldu.

Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha sonra hesap uzmanı olan Kılıçdaroğlu, bir yıl Fransa'da kaldı. Hesap uzmanlığını 1983'e kadar sürdürdü ve aynı yıl Gelirler Genel Müdürlüğü'ne atandı. Burada önce daire başkanı olarak görev aldı, daha sonra aynı kurumun genel müdür yardımcılığını yaptı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU BİYOFRAFİ VE TÜM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!