BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Craft Çocuk ile Eğlenceli Bilim

Altınkum, Flyinn Beach’de açılan Craft Çocuk Atölyesinde; ritim, masal anlatımı, çizgi film, yoga, drama, akıl oyunları, kukla, el ve yüz boyama, dans, resim, kum oyun terapisi gibi çocukların, kişisel, sosyal ve zeka gelişimini destekleyen çeşitli etkinl

Abone ol

Dünyanın değişik yerlerindeki çocuklar High Touch High Tech programlarıyla bilimin sıradışı dünyasını eğlenerek, deneyimleyerek yaşıyorlar. Her yıl 2 milyondan fazla çocuğun yaşadığı bu deneyim Eğlenceli Bilim adıyla artık Türkiye'de.

Eğlenceli Bilim 3-12 yaş arasındaki çocukların kişisel deneyimini merkeze alan öğrenme yöntemi ile bilimin karmaşık bir şey olmadığını, öğrenirken eğlenilebileceğini, hepsinin birer “bilim insanı”na dönüşebileceğini vurguluyor.

2011 yılından bu yana ses getiren sinema ve dizi filmlere oyuncu yetiştiren Craft Oyunculuk Atölye, Çeşme Altınkum’daki Flyinn Beach bünyesinde “Çocuklar anne babasını alıp tatile gelsin diye” sloganıyla 23 Ağustos Pazar günü saat 13.00- 17.00 arası “Eğlenceli Bilim” etkinliğine tüm çocukları davet ediyor.

Craft Oyunculuk Atölye kurucularından Bahar Erkal; “Ebeveynler Eğlenceli Bilim etkinliğine çocuklarının katılımını sağlayarak doğa ve bilimi yaşayarak/eğlenerek tecrübe etmelerini sağlayabilir; onların kişisel gelişimlerine ve bilgi birikimlerine katkıda bulunabilir; sorumlu, sorgulayan, paylaşımcı ve özgür düşünme yeteneğine sahip birer birey haline gelmelerine destek olabilir.” Dedi.

23 Ağustos Pazar günü Eğlenceli Bilim’den Zeynep Ülker FLYINN BEACH’TE YER ALAN CRAFT ÇOCUK ATÖLYESİ’nde minik bilim insanlarını bekliyor olacak. 3-12 yaş arası çocuklar birbirinden eğlenceli deneylerle bilimin olağanüstü dünyasında yolculuğa çıkacak.

Facebook, twitter, instagram/craftcocuk adreslerinden iletişime geçilebilir.