BIST 10.258
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL

Çorlunun yeni plakası ÇORLUPARK

962 konutluk ÇORLUPARK projesi Trakya'nın Çorlu ilçesinin çehresini değiştirecek.

Abone ol

962 konutluk ÇORLUPARK projesi ve yeni yatırımları ile Trakya"nın güzide ilçesi Çorlu, il olmaya aday....

Trakya bölgesinin gözde yaşam merkezlerinden olan Çorlu, İstanbul"a yakınlığı, 1200 fabrikayı sınırları içerisinde barındırması, büyük bir sanayi kenti olması ve kısa dönemde gerçekleşmesi planlanan yeni projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor...

Çorlu"nun yenilenme sürecinin ilk adımlarından biri olarak Propa İnşaat"ın 20 yıllık tecrübesi ile inşaa edilecek olan “yüzdesel açıdan Türkiye"nin en büyük konut projesi” ÇorluPark"ın tanıtım toplantısı 1 Temmuz 2006 Cumartesi günü ÇorluPark"da gerçekleşti.

Tekirdağ Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Altan Ersin başta olmak üzere bir çok özel davetlinin ve Çorlulular"ın yoğun katılımıyla gerçekleşen ÇorluPark tanıtım toplantısında konuklar projeye dair bilgilendirildiler.

Propa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Harun Özçiçek açılış konuşmasında, “ÇorluPark projemiz; “Yeni Çorlu” konsepti ile Çorlu"nun çehresini değiştirecek. Uygun fiyat ve ödeme koşulları ile Çorlular"a hak ettiği yaşam kalitesini sunacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.


Sanayileşmenin cazibesi ile Trakya"nın en çok göç alan kenti Çorlu"nun mevcut 300 bin olan nüfusunun 5 yıl içerisinde 750 bini bulması planlanırken, bu doğrultuda bir çok proje ve planlama hayata geçirilmek üzere.

Çorlu"daki gelişmenin ilk adımı olacak olan 962 konutluk ÇorluPark projesinin tanıtım toplantısına katılan Çorlu Belediye Başkanı Sayın Altan Ersin konuşmasında; Çorlu"nun Trakya Bölgesi ve İstanbul için öneminin altını çizerken, yakın dönemdeki bazı projelerine de değindi. Sayın Ersin konuşmasında ayrıca; 2 yıldır atıl duran havaalanını harekete geçirmeyi hedeflediklerini, yakın dönemde İstanbul kargo bölümünde çıkan yangın nedeniyle Çorlu"da 1500 dönümlük bir arazinin Kargo Köyü olarak tahsis edildiğini belirtti.

Ekonomik ve ticari alanda en çok katma değer üreten yerleşim yerlerinden biri olan Çorlu"da, bu gelişim sürecindeki en büyük sıkıntının su sorunu olduğuna dikkat çeken Altan Ersin, fabrikalara Çorlu"nun kapısının açık olduğunu, ama kontrollü bir büyüme planı yaptıklarını belirtti.

Çorlu"ya yönelik yapısal değişiklikler amaçladıklarını belirten Ersin, Çorlu"nun yorgun, eski yüzünü değiştirmek için yoğun alt yapı çalışmalara başladıklarını söyledi. Sistemin alt yapısının yenilenmesinin önemini vurgulayan Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, yeni kent yapı mobilyaları ile Çorlu"nun görüntüsünün de değişeceğini, bu yapısal değişim ile kentin dinamiklerinin de değişeceğini belirtti.

Yeni dinamikler ile Çorlu"yu genişleten, yeni ilgi noktaları yaratmak adına Yeni Belediye Binası, Adliye ve Vergi Dairesi gibi Çorlu"nun önemli merkezlerinin Tekirdağ yolu üzerine taşınacağını müjdeleyen Ersin, bu şekilde yeni merkezlerin de gelişeceğini bir kez daha vurguladı.


Yüzdesel açıdan Türkiye"nin en büyük konut projesi: ÇORLUPARK

Tekirdağ ve Marmara Ereğlisi Limanı"na yakın oluşu ile dikkat çeken Çorlu"da, 1200 fabrikanın bulunması ve fabrikalarda çalışan profesyonellerin Çorlu"da oturmayı tercih etmesi ile konut yatırımlarını da artırıyor.

Çorlu-Tekirdağ yolu üzerinde 75.000 metrekarelik alan üzerine kurulacak olan ve bölgedeki kaliteli konut talebini karşılayacak olan ÇorluPark projesinin 61.000 metrekaresi yeşil alan ve sosyal tesisler için ayrıldı. Zengin çevre düzenlemesi ve peyzajı ile ÇorluPark sakinlerine huzurlu bir yaşam sunacak olan proje, toplam 962 konuttan oluşuyor.

Çorlu"nun yaşam standardını yükseltecek olan ÇorluPark"da ihtiyaç ve beklentilere göre planlanan farklı büyüklükte 2 ayrı (köşeli ve yuvarlak mimari) tipte, 7 farklı daire seçeneği yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 (2 ayrı tip) ve 4+1, 4+1 penthouse ve 4+1 dubleks dairelerin yer aldığı ÇorluPark"da, zemin artı 12 kattan oluşan 17 blok yer alacak.

Dairelerin 24 ay sonra teslim edileceği projede, ÇorluPark sakinlerinin ve tüm Çorlular"ın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, sosyal tesisler, süs ve peyzaj havuzları, yüzme havuzları, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, aydınlatılmış mini futbol çim sahası, yürüyüş parkurları, fitness center, cafe restaurant, kapalı spor salonu, özel poliklinik, çocuk yuvası ve kreş de bulunacak.

Yeni Çorlu yaklaşımıyla, yaşam kalitesine önem verenler için artılarıyla farklı bir yaşam sunacak olan ÇorluPark"ta ayrıca, 24 saat kameralı özel güvenlik sistemi, güvenlik duvarı, tek kapıdan kontrollü giriş-çıkış, elektrik ve su kesintilerine karşı jeneratör ve su depoları, profesyonel site yönetimi, kapalı ve açık otoparklar, her daireye bodrum katında 5 metrekarelik eşya deposu da yer alıyor.

Mimari projeleri alanında 30 yıllık birikime ve sayısız ödüllere sahip olan Sözüneri Mimarlık tarafından yapılan ÇorluPark"ın zemin etüdleri Orta Doğru Teknik Üniversitesi tarafından onaylanarak, her türlü deprem riskine karşın tünel kalıp ve radye temel sistemi ile deprem bilincine sahip olarak inşa edilecek.

Çorluluların alışveriş merkezi sıkıntısını ortadan kaldıracak olan 20 bin metrekareye yayılan, 4 katlı alışverişmerkezinde; hipermarket, mağazalar, fastfood alanları, sinema ve eğlence bölümleri, toplantı ve düğün salonları, sağlık ve eğitim birimleri yer alacak. Alışveriş merkezi içerisinde ayrıca yer alan farklı büyüklükteki ofis bloklarında çeşitli kullanım olanakları sunacak.

Şehrin gelişim ve genişleme aksı üzerinde yer alması ve prim yapma potansiyelinin yüksek olması ile de dikkat çeken ÇorluPark"da fiziksel engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak standartlar da yer alacak.

Projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri olan ve Çorlu"nun imzası olacak olan ÇorluPark Residence, zemin artı 17 kata yükselen görkemiyle, Trakya bölgesinde ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

Çorlu"nun en iddialı projesi olan ÇorluPark, Garanti Bankası ile 10 yıla yayılan özel banka kredisiyle farklı esnek ödeme imkanı sunarken, projede 2+1 daireler 95,000 YTL'den, 3+1 daireler; 127,000 YTL, 4+1 daireler ise; 155,000 YTL'den başlıyor.

ÇorluPark projesine ilişkin bilgilere, 0282 661 1 661 no"lu ÇorluPark Call Center"ından veya www.corlupark.com adresinden ulaşılabiliyor.

Gayrimenkul Sektöründe Bir İlk: Entegre Pazarlama Çözümleri

KonutMarket, reklamdan halkla ilişkilere, CRM"den bilgi yönetimine kadar her türlü pazarlama hizmeti ile ÇorluPark projesinde...

Bugüne kadar 7000 gayrimenkulün satışına aracılık eden, 5000 adet ekspertiz raporu hazırlayan KonutMarket, entegre pazarlama çözümleri hizmeti ile konut firmalarına değer katmaya devam ediyor. Konut sektörüne özelleştirilmiş bir biçimde anahtar teslim pazarlama hizmeti sunmaya başlayan KonutMarket, bu yaklaşımı ile sektörde bir ilke imza attı.

Gayrimenkul sektörünü profesyonel dış kaynak kullanımı ile tanıştıran KonutMarket, 2000 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe proje bazında pazarlama ve ekspertiz hizmeti veriyordu. Yeni organizasyon yapısı ile konut pazarlamasındaki diğer süreçleri de tek bir çatı altında toplayan KonutMarket, bu yaklaşımı ile müşterilerini rakiplerinden bir adım öteye taşımayı hedeflerken, proje iş yükünü en aza indirip, firmanın müşteri memnuniyetine katkı sağlıyor.

Bafa Gölü arsaları, Serpin Manyas Kaplıca Devre Mülkleri"nin satış ve pazarlaması ile sektöre giren, 2005 yılının en çok satan projesi olan Kentplus Ataşehir konutlarının satışına aracılık eden KonutMarket, halen Kentplus Mimarsinan, Lara"da 680 adet residence"dan oluşan Renaissance Residence Antalya gibi Türkiye"nin birçok ilinde yapılan projelerin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor.