BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  SPOR

Colin Kazıma öyle bir ceza geldi ki!

Fenerbahçe yönetimi neredeyse tüm takıma cezayı kesecek. En yüksek cezayı ise Kazım alacak. Rakam çok büyük;

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcuların cezaları açıklanmadı. Ama kulislerde tüm takıma ceza geleceği, Kazım'a 120, Önder'e 40 bin dolarlık fatura çıkarılacağı konuşuluyor

Fenerbahçe'deki disiplinsizliklerin faturası tüm takıma kesiliyor. Sarı-lacivertli yönetimin futbol takımıyla ilgili alacağı radikal kararlar dünkü basın toplantısında açıklanmadı ama bazı futbolculara can yakacak boyutta cezalar çıkacağı, hatta daha da büyük yaptırımların mümkün olduğu satır aralarında ifade edildi.

 İŞTE FUTBOLCULARIN ALDIKLARI CEZALAR
Yenilgi ile biten son 3 Süper Lig maçında maçta forma giyen tüm futbolculara 10’ar bin dolardan toplam 30’ar bin dolar ceza kesildi..
Beşiktaş maçında yardımcı hakeme küfür eden  Colin Kazım’a maç başı 10’ar bin dolar olmak üzere toplam 40 bin dolar, ayrıca kulübü yanıltıcı beyanı dolayısıyla 20 bin dolar, disiplinsiz davranışları nedeniyle de 30 bin dolar olmak üzere toplam 90 bin dolar ceza verildi. Colin Kazım böylece takıma verilen 30’ar bin dolarlık cezayla birlikte toplam 120 bin dolarla en çok para cezası alan oyuncu oldu..

Yönetim Önder Turacı’ya da disiplinsiz davranışları nedeniyle 20 bin dolar ceza kesti. Turacı ayrıca son 3 maçın ikisinde oynadığı için 10’ar bin dolardan olmak üzere toplam 40 bin dolar cezaya çarptırıldı...

Kazım’la birlikte Kasımpaşa maçının oynandığı sırada bara giden Dos Santos’a takıma kesilen 30’ar bin dolarlık cezanın dışında başka bir ceza tayinine gerek görülmedi. Santos Kasımpaşa karşılaşmasında sakat olduğu için oynamayınca bu ceza otomatikman 20 bin dolara düştü... 

Özellikle Kazım ve Santos'un Beyoğlu'ndaki gece kaçamağı ve bu olayla ilgili Kazım'ın yönetime gerçekleri söylememesi, Önder'in dinlenmesi gerekirken gece kulübünde geç saatlere kadar eğlenip, aynı gece akıllarda soru işareti kalacak şekilde el bileğini kesmesi yönetimin sabrını taşıran unsurlardı.

ÖFKE TAKIMA DA YANSIDI

Eskişehirspor yenilgisi sonrası masaya yumruğunu vuran ve Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa eden Aziz Yıldırım, Federasyon'a ve hakemlere öfke kusmuştu. Yıldırım'ın öfkesinden sarı-lacivertli futbolcular da nasibini alacak. Cezalar konusunda dünkü basın toplantısında rakamsal bilgiler verilmedi ama kulislerde bütün takıma üst üste alınan üç yenilgi nedeniyle 30'ar bin dolar kesileceği konuşuluyor. Buna ek olarak Colin Kazım 100 bin dolar, Önder Turacı 50 bin dolar, Andre Santos 30 bin dolar ekstra cezaya çarptırılacak.

"KADRO DIŞI YOK"

Bazı futbolcuların kadrodışı bırakıldığı ve A2 takımına gönderildiği iddialarını ise Aykut Kocaman yalanladı. Kocaman, "Bu haberler ne şekilde yayıldı, bilemiyorum. Böyle bir şey şu an için söz konusu değil. A2'ye sadece antrenman yapmaları için gönderebiliriz. Böyle bir şey de yok" dedi.