BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,81
ALTIN 2.419,73
HABER /  EKONOMİ

Cola'nın CEO'su liderlik sırlarını anlattı

Coca-Cola İçecek CEO’su Burak Başarır: “İş hayatında yenilikçi ve girişimci fikirleri özendirmeye ihtiyaç var”

Abone ol

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile hayata geçirilen “Liderlik ve Girişimcilik Programı”nın bu haftaki konuğu Coca-Cola İçecek CEO’su Burak Başarır oldu. Başarır, girişimci ve yönetici adayları ile iş dünyasında başarılı bir kariyerin ipuçlarını paylaştı.

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle yürütülen  Liderlik ve Girişimcilik Programı her hafta yeni bir CEO’yu ağırlamaya devam ediyor. İş dünyasının liderlerinin, deneyimlerini ve başarı sırlarını yönetici adayları ve girişimcilerle paylaştığı programa bu hafta Coca-Cola İçecek (CCİ) CEO’su Burak Başarır konuk oldu.

Burak Başarır katılımcılara, “Hiyerarşik ve otoriteye saygı duyulan kültürden daha yalın, iletişim seviyesi yüksek, daha çok sorgulayan bir kültüre geçiyoruz. Artık, kendini sürekli geliştiren, girişimci ruhu ve yaklaşımı ile çalışan, öğrenmeye açık, içten, samimi ve sahici iş dünyası liderlerine ihtiyacımız var. İş hayatında başarılı bir lider olmayı hedefliyorsanız bu özelliklerinizi geliştirmeye odaklanın” diye seslendi.

Liderlik ve Girişimcilik Programı’nda geçen haftalarda Eczacıbaşı CEO’su Erdal  Karamercan ve Türk Hava Yolları CEO’su Temel Kotil ders vermişti. Programın 22 Mart’taki konuğu ALJ Holding CEO’su Ali Haydar Bozkurt olacak. 29 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker, 5 Nisan’da ise Deloitte Academy Direktörü Fazıl Oral ders verecek. Katılımcılar, 12 Nisan’da TTNET CEO’su Abdullah Orkun Kaya’nın vereceği ders sonrası sertifikalarını alacaklar.