BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Çöken bina böyle panikletti

İstanbul Beyoğlu’nda dün gece bir bina çöktü. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda esnasında yaşanan panik ise, saniye saniye çevred...

Abone ol

İstanbul Beyoğlu’nda dün gece bir bina çöktü. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda esnasında yaşanan panik ise, saniye saniye çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay saat dün 22.30 sıralarında Beyoğlu Bahariye Caddesi üzerinde meydana geldi. Ufak çökmelerin meydana geldiği bina Beyoğlu zabıtası tarafından boşaltıldı. Zabıta ekipleri, akşam saat 17.00 sularında boşalttıkları binanın etrafını çelik bariyerlerle kapattı. Yaklaşık 6 saat sonra büyük bir gürültü ile bina çöktü. Alınan tedbir sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı.
Öte yandan, yaşanan panik anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; gençlerin olay yerini izledikleri caddenin de trafiğe açık olduğu gözlendi. Binanın çöktüğü sırada çevredekiler büyük bir paniğe kapılırken, binadan çevreye moloz parçaları saçıldığı gözleniyor. Çökme esnasında büyük bir toz bulutu ise etrafa yayılıyor.
(İHA)