BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.430,21
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Cocu'nun kalemi kırıldı! Fenerbahçe'de Arsene Wenger sesleri

Ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe'de Cocu ile yolların ayrılması beklenirken Hollandalı teknik adamın yerine Arsenal'in eski hocası Arsene Wenger'in adı ön plana çıkıyor.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’de 8 haftada 8 puan toplayan ve son olarak evinde Medipol Başakşehir’i de yenemeyen Fenerbahçe’de teknik direktör konusu ana gündem maddesi olarak duruyor. Phillip Cocu’nun kredisi tükenme noktasına gelirken sarılacivertlilerde adaylar arasında en çok Arsene Wenger ismi öne çıkıyor. Başkan Ali Koç’un yakın dostlarından David Dein ve sportif direktör Damien Comolli’nin de Wenger’le olan iyi iletişimi bu konuda etkili oluyor.

''BİR SÜRE DİNLENECEĞİM''
Aynı şekilde Fransız teknik direktör de futbolu bırakmayı düşünmüyor. 68 yaşındaki çalıştırıcı, Arsenal’den ayrıldığı Mayıs 2018’de yaptığı açıklamada, “Futboldan emekli olmuyorum, bırakma gibi bir düşüncem yok. Sadece bir süre dinleneceğim. Dışarıdan bir gözlemci olarak bakacağım. Üst düzey kulüplerden ziyade projesi olan kulüplere yönelmek istiyorum. Maddi olarak da üst düzey bir beklentim yok, projeler daha çok ilgimi çekecek” ifadelerini kullanmıştı.

TEKLİF GELİRSE SICAK BAKACAK
Arsenal’den ayrıldığı günden bu yana 5 ay geçen Arsene Wenger’in olumlu bir teklife sıcak bakacağı biliniyor.