BIST 10.132
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.423,19
HABER /  GÜNCEL

Çocuklarının gözü önünde cinayet

Fatih'te ayrı yaşadığı eşinin kendisini aldattığını iddia eden adam karısını bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Olay yerinden kaçmaya çalışırken vatandaşlarca yakalanan katil zanlısı koca "Namusumu temizledim" dedi.

Edinilen bilgiye göre, şiddetli geçimsizlik yaşayan Cengiz Gül ve eşi Esen Gül(24) sürekli kavga ediyordu. Şiddetli kavgalara dayanamayan Esen Gül eşini terkederek Arabacı Beyazıt Mahallesi Serdengeçti Sokak'ta oturan babasının yanına yerleşti. Yaklaşık 4 aydır eşinden ayrı yaşayan Cengiz Gül, son günlerde eşi ve babasına giderek tekrar biraraya gelmek istediğini belirtti. Kayınpederi ve eşinden olumlu yanıt alamayan Cengiz Gül, eşiyle son kez konuşmak için evine gitti. Evin içerisinde tartışmaya başlayan Cengiz ve Esen Gül çifti daha sonra kavga etmeye başladı. Kavga sırasında çılgına dönen Cengiz Gül belindeki bıçağı çıkardı. İki küçük çocuğunun önünde eşini bıçaklayan Cengiz Gül, elinden kurtulup apartman girişine doğru kaçan karısını burada da yakaladı. Genç kadın aldığı 8 bıçak darbesiyle ağır yaralanırken, Cengiz Gül yaya olarak kaçmaya başladı.

Kadının yere yığıldığını ve adamın kaçtığını gören bir komşunun bağırması üzerine, esnaf Cengiz Gül'ü yakaladı. Sokak ortasında dövülen Cengiz Gül'ü linç olmaktan polis kurtardı. Cengiz Gül polis aracına bindirilirken "Namusumu temizledim" dedi.

Aksaray Polis Merkezi'ne götürülen Cengiz Gül'ün ilk ifadesinde eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Fatih Adliyesi'ne sevkedilen Cengiz Gül tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada olayın ardından Esen Gül'ün evine gelen yakınları yerdeki kan izlerini görünce sinir krizleri geçirdi. Esen Gül'ün yakınları gözyaşlarına boğularak eve girmek istedi. Fenalık geçiren kadınlar diğer yakınları tarafından evin önünden uzaklaştırıldı. Görgü tanıkları Cengiz Gül'ün 2 gün önce de kayınpederiyle konuşmak için eve geldiğini ve günlerdir barışmak için evin çevresiden ayrılmadığını söyledi. Ambulansın çok geç geldiğini iddia eden vatandaşlar, ilk anda kadının yaşadığını belirttiler.