BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,84
ALTIN 2.432,68
HABER /  GÜNCEL

Çocuklar korkuyor diye tepki gösterdi canından oldu

ADANA'DA evlerinin önünde babaanne ve torununa ateş açıldı. Tüfekle açılan ateş sonucu yaşlı kadın hayatını kaybederken torunu yaralandı.

Abone ol

ADANA'da evlerinin önünde tüfek denemesi yapan kişilere 'çocuklar korkuyor' diyerek tepki gösteren babaanne tartısma çıkması sonucu tüfekle vurularak öldürüldü, torunu ise ağır yaralandı.

Merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde silah sesleri duyan vatandaşlar dışarıya çıktıklarında Güldane Kazma (65) ve torunu Gül Kazma'yı (23) evlerinin önünde yaralı halde buldu.

BABAANNE VE TORUNU HASTANEYE KALDIRILDI

Babaanne ve torunu vatandaşlar tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tüfekten çıkan saçmalarla sırtından yaralanan Güldane Kazma tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, kolundan yaralanan torunu Gül Kazma ise tedavi altına alındı.

POLİS EKİPLERİ BOLGEDE ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Bu arada, Güldane ve Gül Kazma'nın uyuşturucu ve silah ticareti yapanların deneme amaçlı pompalı tüfekle ateş açmasına "çocuklar korkuyor" diyerek tepki gösterdiği, bunun üzerine çıkan tartışmada şüphelilerden birinin onlara ateş açıp yanındaki iki kişiyle olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

İsmini açıklamayan bir görgü tanığı kadın da gazetecilere yaptığı açıklamada, şüphelilerin üç kişi olduklarını belirtti. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.